Bekijk grote foto's
Gezellige familiecamping
Zwemparadijs-glijbanen
Slechts 2000 meter van stranden
Kindvriendelijk
Fietsen, wandelen
Veel leuke restaurants in Benodet
Glénan Archipel
Quimper
2 km

Boek Port de Plaisance bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS

Camping Port de Plaisance, Bretagne

Camping Port de Plaisance is een fijne camping in Zuid-Finistère op een toplocatie in het zuiden van Bretagne. Op korte afstand van het gezellige badplaatsje Bénodet en de prachtige witte stranden.

Een vijfsterrencamping met goede voorzieningen
De camping Le Port de Plaisance ligt op 1 km van de Atlantische kust. Het is een gezellige vier sterren familiecamping bij de bekende badplaats Bénodet. Een centrale plek (niet ver van Quimper) om de charme en de schoonheid van de ruige kusten, de mooie stranden en de natuur van Bretagne te ontdekken. In deze regio kun je eindeloze wandelingen en fietstochten langs de unieke Bretonse kust maken. Middelpunt van de camping is een mooi zwemparadijs. Er is een kruidenierswinkeltje, een restaurant, een snackbar, en een pub waar je kunt biljarten of gezellig samen tv kijken. Je kunt hier een mooie ingerichte stacaravans huren.

Wordt het een actieve vakantie of lekker relaxen aan de kust van Bretagne
Maar ook de sportieveling komt niks tekort. Zo zijn er hier verschillende sportvelden, er is een fitnesszaal en een bowlingbaan. De kwaliteit van de voorzieningen is goed, maar wat deze camping vooral onderscheidt is de warme sfeer, waardoor de gasten zich al snel thuis zullen voelen. 's Avonds is er vertier in club 'Le Chantier'. Kortom, deze camping heeft alles in huis om je van een ontspannen, gezonde kampeervakantie te laten genieten!

Zuid-Finistère en geweldig departement in het zuiden van Bretagne.
Benodet is een typisch Bretons stadje waar je een heerlijke strandvakantie kunt vieren. Er zijn twee vuurtorens, wel vier stranden en diverse leuke en goede restaurants met uitzicht op het water. Maak ook een boottocht vanaf Benodet naar de Glénan Archipel, een groep van negen eilanden in een geweldig tropisch aandoende baai. Het grootste bewoonde eiland is het Île de Saint Nicolas. De kristalheldere binnenzee met de oogverblindende witte stranden doet je denken aan een tropische bestemming. En ook in deze punt van Bretagne ligt de mooie stad Quimper. Dit wordt wel de meest Bretonse stad van Frankrijk genoemd. Makkelijk te bereiken, veel parkeerruimte, een imposante gotische kathedraal in het centrum, ruime straten en pleinen, brugjes over de drie rivieren die hier samenkomen, fijne sfeer, veel leuke winkeltjes en een ruime keuze aan restaurants. Alle ingrediënten voor een leuk dagje uit. In deze regio kun je ook culinair genieten van alle heerlijke gerechten uit de zee, de crêpes, de galettes, de cider en de lekkerste koekjes. Kortom, een week is al snel te kort op camping Port de Plaisance.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Port de Plaisance!


Aanbieders op Port de Plaisance

Eurocamp verhuurt op camping Port de Plaisance stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs