Bekijk grote foto's

Boek Landal Ullswater Heights bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS

Landal Ullswater Heights, Noord Engeland

Een vakantie in een betoverend landschap dat is wat Landal Ullswater Heights biedt. In deze prachtige Noord-Engelse omgeving vind je prachtige meren en bergketens. Rondom de Ullswater en Derwentwater (op 15 kilometer) kun je heerlijke outdoor activiteiten ondernemen, geniet van het helderblauwe water en het omliggende berglandschap. Wat dacht je, wordt het een actieve vakantie? Dan zijn de mogelijkheden volop aanwezig, wat dacht je van kajakken, paddle boarden of met een bootje varen over de diverse meren. Hier werd Beatrix Potter destijds niet voor niets geïnspireerd voor haar mooie kinderboeken. Het prachtige natuurpark Lake District National Park ligt op steenafstand van jouw vakantieverblijf. Dus vergeet je wandelschoenen niet in te pakken. Wandelen, fietsen of kajakken het kan hier allemaal. En dan sluit je een dag in de buitenlucht natuurlijk af met een heerlijke maaltijd in het restaurant op het park. De vakantiewoningen zijn allemaal ruim en smaakvol ingericht, ook met een bubbelbad buiten en in enkele accommodaties zijn huisdieren ook welkom. Er worden zelfs hondenbehendigheidscursussen gegeven. Dus vervelen voor jouw trouwe viervoeter is er niet bij.

Verken de vele meren maar ook het kasteel van Penrith
Het nabij gelegen kasteel was vroeger de residentie van koning Richard III. Dus voor alle prinsjes en prinsesje, zeker in je agenda zetten. Maar op het park zelf kun je ook heerlijk spelen. Er is een leuke buitenspeeltuin met schommels, een glijbaan en een leuk klimrek. Verder kun je met het hele gezin een gratis rondje Adventure golf spelen op het vakantiepark.

Het Lake District National Park ligt op een steenworp afstand
De landschappen die je hier tegen komt maken je stil. Wandel, fiets of ga het water op met een boot of paddleboard en vergaap je aan al het natuurschoon. Je vindt hier meren, watervallen, bergen en ook nog eens kleine charmante dorpjes. Een goed reden ook om uitgeroepen te zijn tot Unesco Werelderfgoed.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Ullswater Heights!


Aanbieders op Landal Ullswater Heights

 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs