Bekijk grote foto's
Camping direct aan zee in een baai
Op het eiland Krk met uizicht op zee
Watersporten, mountainbiken
Tennisbaan, sportveld
Animatie hoogseizoen
Restaurant, snackbar
Fietsen en wandelen (Camino Krk route 150km)

Boek Tiha Silo bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Camping Tiha Silo, Kvarner

Het Kroatisch zonnetje lacht je toe op het eiland Krk. Camping Autocamp Tiha Silo ligt in een baai op het mooie Kroatische eiland KrK op slechts 20 km van de KrK brug. 's Morgens sta je in een mum van tijd met je voeten in het verkoelende water van de Adriatische Zee. Deze niet te grote camping, op slechts 500 meter van het visserplaatsje Silo, heeft een centrale ligging waardoor je kunt kiezen uit diverse strandjes. Zowel kiezel- als rotsstrandjes.

Een toplocatie direct aan zee
De camping heeft een kleine campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Voor een snelle hap kun je terecht bij de snackbar op de camping. Verder heb je in het restaurant Portic een ruime keuze uit lokale specialiteiten. Geniet hier van het geweldige uitzicht en de fijne gastvrije sfeer. En dat alles terwijl de kleintjes zich vermaken bij het animatieteam.

Watersporters kunnen hier hun hart ophalen
Wat wordt het vandaag, een uurtje snorkelen, suppen of surfen. Voor duikliefhebbers is vanaf eiland KrK ook genoeg uitdaging. Ben je niet zo van het water dan kun je jezelf sportief uitdagen op de tennisbaan of een potje beachvolleybal spelen. Of ontdek de leuke mountainbikeroutes vanaf de camping. In het hoogseizoen worden de jongste gasten bezig gehouden door het animatieteam.

Vakantie vieren op een eiland
Krk is een geweldig eiland met veel geschiedenis. In het historische centrum van het dorp Silo vind je gezellige straatjes en marktjes. Heerlijk om hier een ochtend de straatjes te ontdekken. En de prachtige kust en achterland kun je natuurlijk wandelend of fietsend ontdekken (Camino Krk route 150km). Culinair zit je hier zeker goed, de keuze is enorm en de lokale wijnen zijn geweldig.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Tiha Silo!


Aanbieders op Tiha Silo

Suncamp verhuurt op camping Tiha Silo glamping stacaravans, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs