Bekijk grote foto's
Nieuwe Camping aan het strand (200m)
Zwembadcomplex met peuterbad
Restaurant, pizzeria, snackbar
Watersport op zee
Nieuwe accommodatie Privilege Club 8 personen
Glampingcamping met luxe accommodaties
Animatie hoogseizoen alle leeftijden
Marseille, Magic Park Land, luchtvaartmuseum
170 m

Boek Lou Souleï bij:

 GLAMPING STACARAVANS

Camping Lou Souleï, Provence-Alpes-Côte d'Azur

De ligging aan de kust van het departement Bouches-du-Rhône is geweldig. Op viersterrencamping Lou Souleï vier je een geweldige zon- zee- en strandvakantie in het zuiden van Frankrijk. Dat wordt volop genieten aan de Middellandse Zee met het hele gezin. De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en overwegend schaduwrijk. Een hoogtepunt van een verblijf op camping Lou Souleï is dus de ligging. Geniet van zonnige dagen aan zee op de prachtige stranden die direct tegenover de camping liggen. Naast lekker relaxen, zijn er diverse watersportactiviteiten te beoefenen, zoals watersporten, duiken en kajakken op zee. Ontdek wandelend of fietsend het Nationaal Park Calanques.

Volop waterpret op de camping en aan zee
Op de camping ligt een mooi zwembadcomplex voor alle leeftijden. Voor de jongste gasten is er een peuterbad met glijbaan. De kleintjes kunnen ook afspreken met hun nieuwe vriendjes in de speeltuin of bij de kinderclub. Verder wordt er aquagym gegeven zodat je lekker fit de dag kunt beginnen. Vind je het fijn om lekker actief te zijn tijdens je vakantie dan hoeft dat op deze camping geen probleem te zijn. Wat dacht je van een potje basketbal, voetbal of volleybal. En vergeet je tafeltennisbadjes niet mee te nemen. In de avond worden er leuke thema-avonden georganiseerd. En mocht je trek hebben na een dag aan zee dan kun je op de camping een pizza of lekkere maaltijd bestellen in het restaurant. Ook kun je afhaalmaaltijden bij de snackbar bestellen. Liever zelf koken? Op korte loopafstand van de camping ligt een supermarkt.

Kindvriendelijke vakantie Zuid-Frankrijk
Behalve het strand, dat op korte afstand van de camping ligt zijn er nog andere mooie zandstranden, bijv. Plage du Verdon, Plage de Saint Croix en Cap Rousset. Tijdens je vakantie op Lou Souleï kun je natuurlijk diverse kindvriendelijke activiteiten ondernemen. Wat dacht je van een bezoek aan het themapark Magic Park Land of het luchtvaartmuseum in Saint-Victoret. Ook Marseille is een aanrader, plan zeker een dag naar deze bruisende havenstad. Je kan er gezellig winkelen en goed eten. Vergeet niet om een aantal toeristische attracties te bezoeken, zoals de Basiliek Notre-Dame de la Garde, het Palais Longchamp en het Historisch Museum van Marseille.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Lou Souleï!


Aanbieders op Lou Souleï

Eurocamp verhuurt op camping Lou Souleï glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs