Bekijk grote foto's
Camping ligt 3 km. van strand
Binnen- en buitenzwembad
Hoogseizoen miniclub
Speeltuin/kindvriendelijk
Binnen- en buitenbad
Groene omgeving
3 km

Boek Aunis Club Vendée bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS

Camping Aunis Club Vendée, Pays de la Loire / Vendée

Een vriendelijke familiecamping met een overdekt zwemparadijs, met maar liefst 4 waterglijbanen, een jacuzzi en een kinderbad met kleine glijbaan! Aunis Club Vendée is ideaal gelegen in de doorgaans zonnige, zuidelijke Vendée. Een middelgrote camping op slechts 3000 meter van de stranden bij La Tranche-sur-Mer.

Spelen en spetteren in de zwembaden
Camping Aunis Club Vendée verwelkomt haar gasten in een groene omgeving in het zuiden van de Vendée, op een perceel van 11 ha. Als de kinderen bezig worden gehouden in de miniclub, kunnen de ouders heerlijk relaxen in de whirlpool. Het buitenbad, dat alleen in het hoogseizoen geopend is, heeft 2 baden en een groot zonneterras. Voor de kleintjes is er een eigen kinderbad. Natuurlijk kun je ook voor actieve bezigheden kiezen, zoals aquagym of petanque. Voor alle leeftijden is hier wat te beleven. Wifi op de gehele camping.

Wat dacht je van paardrijden, windsurfen of wandelen. Het kan allemaal aan de Atlantische kust. Het gemak dient de mens, ook op camping Aunis Club Vendée. Op de camping kun je een barbecue huren, er is fietsverhuur, er zijn een winkel, restaurant, snackbar, internet op de hele camping, bar met tv en een gratis pendeldienst naar het strand en het centrum van La Tranche-sur-Mer. Avonds wordt door het enthousiaste animatieteam voor jong en oud leuke activiteiten georganiseerd.

De Vendée verken je per fiets of per boot
La Tranche-sur-Mer is een van de grootste badplaatsen van de regio en het is met zijn 7 kilometer aan witte zandstranden niet moeilijk om te ontdekken waarom. De badplaats kijkt uit over de Île de Ré. In het hoogseizoen kun je met een boottour rond Île de Ré varen en het imposante Fort Boyard bewonderen. In de avonden komt de badplaats tot leven met swingende muziek en live entertainment.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Aunis Club Vendée!


Aanbieders op Aunis Club Vendée

Eurocamp verhuurt op camping Aunis Club Vendée glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs