Topcamping 50 m. van zandstrand
Verwarmd buitenbad/apart kinderbad
Verwarmd binnenbad
Fitness, tennisbaan, multisportterrein
Watersport: windsurfen, kayakken
Animatie voor jong en oud
100 m

Boek La Plage (Yelloh) bij:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Camping La Plage (Yelloh), Bretagne

Camping Yelloh! Village la Plage ligt direct aan een fijn zandstrand van de Atlantische Oceaan. Vanaf deze Franse viersterrencamping loop je zo het strand op. Het centrum van Le Guilvinec, een authentiek vissersplaatsje, vind je op ca. 2 km. Hier zijn ook tal van winkels, cafeetjes en terrasjes te vinden. Supermarkt ligt 3 km. verwijderd van de camping. Neem een surfles, ga zwemmen met de kinderen of relax in het wellnesscentrum. Op de camping maak je je vakantie zo luxe als je zelf wilt.

Waterliefhebbers, spelen en spetteren
Op de camping vind je een verwarmd lagunebad en een apart kleuterbad. De grote glijbanen komen in een eigen bad uit. Mocht het weer wat tegen zitten dan kun je toch gebruik maken van het zwembad dat dan overdekt kan worden. Deze zeer professioneel geleide camping is ideaal voor zowel een vakantie met jonge kinderen als een vakantie met wat oudere kinderen, van ca. 12 tot 16 jaar. De faciliteiten zijn allemaal aangelegd rondom het centrale gebouw bij het zwembad en de bar, dus daar is altijd gezelligheid! Maar ook lekker met z'n tweeën biedt de camping volop vakantieplezier.

Bekijk de vuurtorens en vissershaventjes
De omgeving van Le Guilvinec is werkelijk prachtig te noemen. In deze westpunt van Bretagne, vlakbij de stad Quimper, is zoveel te zien dat je gedurende twee weken elke dag een uitstapje kunt maken. Tips: de vesting van Concarneau (45 km), Bénodet (30 km), een drukke badplaats, de baai van Douarnenez (50 km) en het middeleeuwse Pont-Croix (45 km) Op weg naar al deze mooie plaatsen toe zul je steeds weer versteld staan van al het moois dat deze streek te bieden heeft.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Plage (Yelloh)!


Aanbieders op La Plage (Yelloh)

Suncamp verhuurt op camping La Plage (Yelloh) stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs