Nieuwsgierig naar de cijfertjes?

 29 December 2014   Ruud

Bye bye 2014
Het jaar is bijna voorbij en daarom kijken we weer terug op wat 2014 ons gebracht heeft. Dat is een mooie opmaat voor het nieuwe jaar, waarin we weer met volle kracht doorgaan op de ingeslagen weg: onze bezoekers helpen de mooiste kampeervakantie te kiezen.
Het aantal aanbieders van kampeervakanties is groot, en daar komt nog bij dat de verscheidenheid in mogelijkheden in de keuzedriehoek locatie-camping-accommodatie niet erg overzichtelijk is zonder wat hulp van ons.

En helpt deze kampeervakantie-zoekmachine echt?
De cijfers spreken voor zich: In het afgelopen jaar hebben we op Huurtent.nl meer dan 600.000 bezoekers aan informatie geholpen over de kampeervakanties van zo'n 60 verschillende organisaties met meer dan 800 verschillende accommodatie-types op ruim 1700 campings, waarvan bijna 900 in Frankrijk, 300 in Italië, 200 in Nederland en de rest verdeeld over de andere vakantielanden in Europa.

Onze tentengids, stacaravangids en glampinggids helpen met de zoektocht naar accommodatie, de organisatie-vergelijker geeft extra informatie en de themavakanties geven een makkelijke ingang op thema.

En als je wilt zoeken op allerlei specifieke kriteria zoals regio, afstand, faciliteiten, ligging dan ben je op de juiste plek op onze pagina Uitgebreid Zoeken.

En het nieuwe jaar?
We hebben in het afgelopen jaar weer veel verbeteringen aangebracht en hebben voor 2015 meer dan genoeg nieuwe ideeën.
De gesprekken met onze grote en kleine partners geven veel inzicht in de ontwikkelingen in de markt en hoe wij daarop kunnen inspelen. Wij zien het nieuwe jaar met heel veel vertrouwen tegemoet en verwachten dat we onze bezoekers nog heel lang kunnen helpen bij het kiezen van de beste kampeervakantie!


Anderen lazen ook onze blogs over  nieuwskamperen