Camping Warsberg: dichtbij en een adembenemend uitzicht

 6 Januari 2017   Ruud

Camping Warsberg bij Saarburg is van Landal, en daarom eigenlijk een bungalowpark. Landal heeft hier ook kampeervoorzieningen aangebracht, zodat je hier ook terecht kan met je eigen tent, camper of caravan. Bovendien verhuurt Landal hier zelf stacaravans, woodlodges (chalets) en 6-persoons safaritenten.

Camping Warsberg


De camping heeft een binnenzwembad met peuterbad en waterattracties. Op het terrein zijn leuke speelvoorzieningen, zoals een speelkasteel met glijbaan en een springkussen. Er is een midgetgolfbaan het de mascotte van het park, Bollo, kom je overal tegen.

Camping Landal Warsberg ligt hoog op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht over de landerijen, de wijngaarden en de rivier de Saar. Met de stoeltjeslift kun je naar het gezellige Saarburg. Vlak bij de camping is ook een rodelbaan die de hele zomer geopend is.

Rodelbaan bij Warsberg


Warsberg ligt op nog geen 400 kilometer van Utrecht, en je bent er dus snel. Saarburg is bekend van de wijnindustrie, dus proef hier zeker van de witte Riesling of de meestal zoete moezelwijn. Midden in Saarburg vind je de watervallen, een mooie plek om op één van de terrasjes te gaan lunchen.

Ook leuk: het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg is dichtbij.



Anderen lazen ook onze blogs over  Duitslandcamping onder de zoncamping