Nieuws van de Vakantiebeurs 2016

 13 Januari 2016   Huurtent

Alleen reizen populair 2016
Ok, volgens de vakantiebeurs wordt in je eentje op reis gaan populair. Dat is natuurlijk goed onderzocht en geldt vooral voor de vrijgezellen onder ons, gelukkig blijkt dan ook weer dat deze reizigers ook weer op zoek zijn naar reisgenoten, dus uiteindelijk zoeken ook weer veel vakantievierders elkaars gezelschap op.

Voor de bezoekers van www.huurtent.nl geldt dit onderzoek veel minder. Wij hopen dat wij de gezinnen die op zoek zijn naar een fijne kampeervakantie in een mooie accommodatie met ons overzicht kunnen helpen.

Vakantiebeurs 2016 en kampeervakanties?
Wat ons bij het bezoek aan de vakantiebeurs 2016 vooral opviel was dat kamperen steeds meer een beleving wordt. Je logeert in een bijzondere accommodatie met alle luxe die je thuis ook gewend bent. Of je zoekt het juist in een wat meer basic accommodatie en is de plek waar de camping ligt heel belangrijk voor de activiteiten die je onderneemt. Wandelvakanties en fietsvakanties worden gecombineerd met een luxe kampeervakantie (=logeren in een ingerichte huurtent, safaritent of stacaravan).

Nieuw bij Roan Camping Holidays
Een van de mooie accommodaties die wij tegenkwamen was toch wel de nieuwe Lodge-stacaravan van Roan Camping Holidays, de Supreme Lounge vakantiewoning.

Supreme Lounge

Een échte Glamping-accommodatie die je terug vindt op de topcampings van Roan in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Wij van Huurtent durven niet meer te spreken van een stacaravan. Nee dit is meer, dit is een luxe ingerichte vakantiewoning. Hier ga je je vakantie echt beleven! Zittend op je loungebank, in de schaduw of juist de lamellen in de zonnige stand, kun je genieten van alles wat deze woning aan luxe biedt. Het begint al bij binnenkomst. De woonruimte is licht en ruim met een prettige zithoek en een keuken met openslaande deuren. Verder 3 slaapkamers met goede matrassen. Het sanitair bestaat uit een fijne douchecabine met wastafel en een apart Toilet.

De keukeninrichting is zeer compleet, een hoge koelkast met apart vriesvak, Nespresso koffiezetapparaat (in Kroatië een Dolce Gusto koffiezetapparaat), combimagnetron, waterkoker en zelfs een afwasmachine! De openslaande deuren bij de keuken maakt het geheel nog ruimer.

Supreme Lounge


De veranda is extreem ruim, een woonplek buiten met een grote tafel en stoelen, dé plek om te genieten van een heerlijke maaltijd. Je vlees kun je grillen op de fijne XL Grillplaat. Of toch maar nagenieten van de dag op de camping onder het genot van een glaasje wijn op de comfortabele loungebank? De overkapping bestaat uit lamellen die je zelf in de gewenste stand kunt zetten. Al met al een prachtige vakantiewoning geschikt voor maximaal 6-7 personen. Een aanrader als je van luxe en comfort houdt!

Verder mocht je het contact met Internet en thuis niet willen missen: In de gehele stacaravan kun je met diverse apparaten gebruik maken van een eigen WIFI-netwerk.