Vroegboeken bij Center Parcs? Doen!

 7 Januari 2021   Typisch Fem

Wat is er fijner dan thuis zitten tijdens de lockdown? Thuis zitten met het vooruitzicht van een fijne vakantie natuurlijk! Twijfel en onzekerheid hoeven geen redenen meer te zijn om niks te boeken, want bij Center Parcs kun je je gemaakte boeking nu gratis omboeken, zelfs een dag van tevoren mochten er reisbeperkingen zijn. En hun belachelijk hoge vroegboekkorting? Die maakt het helemaal onweerstaanbaar om nu alvast een weekendje of midweek op een van de mooiste vakantieparken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk vast te leggen.

Vroegboekactie zomer 2021

Vroegboeken 2021 bij Center Parcs


Nu alvast boeken voor het komende hoogseizoen? De vroegboekactie van Center Parcs beloont je op allerlei manieren. Wat denk je bijvoorbeeld van 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt? Families met minstens 1 kind onder de 13 of 1 persoon boven de 55 krijgen daarbovenop nog 20% familiekorting of 55+ korting, als je buiten de schoolvakanties gaat tenminste. Dat is lekker korting stapelen als je ’t ons vraagt.

Vroegboekvoordelen van Center Parcs op een rij

Naast een korting die kan oplopen tot 36%, krijg je als vroege beslisser nog meer. Zo mag je voor 30 euro aan gratis activiteiten boeken en de voorkeursligging van je cottage kiezen zonder de normaal gesproken 33 euro te betalen. En wil je last minute omboeken naar een aankomstdatum later in 2021? Dan kan dat gratis, tot 21 dagen voor aankomst. Zijn geldende Covid-reisbeperkingen de reden? Dan mag je zelfs vanaf 1 dag voor aankomst omboeken. De vroegboekcampagne bij Center Parcs loopt vanaf 18 december 2020 tot en met 5 februari 2021.

Veilig boeken in coronatijd

Vroegboeken en boeken bij Center Parcs is ook in coronatijd 100% safe. Alle parken in Nederland hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, wat wil zeggen dat het meer dan goed zit met de maatregelen die er genomen worden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om welke maatregelen het precies gaat, lees je hier.

Onze favoriete parken van Center Parcs

Tuurlijk, bovenstaande voorwaarden gelden voor alle bungalowparken van Center Parcs. En op al die vakantieparken vind je rust, ruimte en een relaxed sfeertje. Toch is er een aantal parken dat nét even boven de andere uitsteekt. Lees je mee?

De Eemhof

Lazy River op de Eemhof
De Eemhof is recent compleet vernieuwd. Je vindt hier splinternieuwe wellness cottages, een spectaculaire Aqua Mundo met veel glijbanen en natuurlijk volop mogelijkheden tot watersport. Wedden dat je tieners warmlopen voor een rondje wakeboarden op het Eemmeer? En oja, vergeet ook de Escape Room en Action Factory niet.

De Kempervennen

De indoor sneeuwhal, waar je kunt leren skiën of snowboarden, is het paradepaardje van het Brabantse park De Kempervennen. Op De Kempervennen heb je ook nieuwe buitenspeeltuinen in dierenthema, vernieuwde shops en nieuwe bowlingbanen. Of je nu een weekend, midweek of week gaat; aan vermaak geen gebrek.

Het Heijderbos

Het kinder-doe-bad op Center Parcs het Heijderbos
Het lijkt op een jungle, maar is het indoor speelparadijs van Het Heijderbos. En het avontuurlijke thema is verder doorgevoerd op dit Limburgse park. Zo is er de Action Factory, vind je hier de snelste wildwaterbaan van Center Parcs en kun je komende zomer verblijven in gloednieuwe Avontuur cottages. Kleine en grote kinderen worden hier zeker weten enthousiast van!

De Huttenheugte

Er gaat bijna niets boven Drenthe. Vooral met jonge kinderen is De Huttenheugte een ideale vakantiebestemming. Vlakbij het park vind je Plopsaland Indoor en op het park zelf liggen een groot outdoor avonturenpark, nieuwe buitenspeeltuinen in dierenthema, vernieuwde shops en nieuwe bowlingbanen.

Port Zélande

Port Zélande in Zuid-Holland

Het is absoluut de ligging aan het Noordzeestrand dat Port Zélande favoriet maakt. Al mag het Grevelingenmeer er ook wezen. De kindercottages op dit park zijn super, en je moet ook vooral het klimparcours in blacklight een keer proberen.Anderen lazen ook onze blogs over  2021vroegboekkortingvroegboekenZuid-HollandNederlandNederlandse kustDrentheLimburgNoord-BrabantFlevolandvakantieparken