Leuke nieuwe CoCo Suite (Sweet) tenten op Glamping-camping Weekend in Italië.

 25 April 2016   Huurtent

Wij zitten de hele dag met onze neus in alle nieuwtjes met betrekking tot accommodaties en leuke campings. Wij zien leuke aanbiedingen voorbij komen en mooie kleine en grote campings. Tijdens onze speurtocht kwamen wij deze nieuwe Coco Suite tent tegen. Wat een leuke tenten, mooi van model, comfortabel en geschikt voor 4 personen. Een blitse tent met de perfecte combinatie van echt kamperen en toch dat beetje extra luxe.
De tent (18 m²) heeft 1 slaapcabine en een zithoek met 2 slaapbanken. Het keukenblok is compleet, heeft 1 kookplaat, een koelkast en magnetron.
Leuk dat je deze bijzondere CoCo lodgetenten via Vacanceselect kunt boeken op camping Weekend.


De Coco Suite op camping Weekend



Vacanceselect is een Glampingspecialist

Vacanceselect weet als geen ander wat een comfortabele accommodatie kan betekenen voor de kwaliteit van jouw kampeervakantie. De keuze van een camping, in dit geval camping Weekend, is natuurlijk belangrijk maar ook je accommodatie kan jouw vakantie veel extra’s geven. Camping Weekend heeft misschien wel het mooiste uitzicht op het Gardameer vanaf het zwembad maar wat als je accommodatie tegenvalt? Dus als de combinatie optimaal is dan kan jouw vakantie niet meer stuk. Want laten wij eerlijk zijn als de stacaravan, lodgetent, safaritent of andere huurtent niet schoon is of niet voldoet aan de verwachtingen dan kan dit zomaar je vakantie verzieken.

Goed nieuws voor de liefhebbers van bijzondere kampeeraccommodaties:

Nu ook Coco Suite tenten te boeken op camping Parco delle Piscine. Een mooie 4-sterrencamping omgeven door het zo bijzondere Toscaanse landschap aan de rand van de stad Sarteano. Dé perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes en zeer geschikt voor een relaxte vakantie in Toscane. De camping ligt tussen de groene Toscaanse heuvels op 573 m. hoogte. De drie zwembaden op het park zijn met natuurlijke bronwater van 24 graden zonder chloor gevuld.


Nog meer campings en accommodaties met glamping-allure

Behalve de leuke CoCo Suite tent met kleine overkapping heeft Vacanceselect nog een grote keuze uit luxe kampeer-accommodaties van compleet ingerichte stacaravans tot avontuurlijke en comfortabele glamping-accommodaties.
Je kunt zelfs met Vacanceselect de Hoogte in, lekker dicht bij de sterren, met de bijzonder luxe Airlodge, 2 slaapkamers en geschikt voor 4 personen, op wel 9 glamping-campings in Italië.


Airlodge op 12 campings in Italië