Last Minute vakanties in Europa

 26 Juli 2021   Huurtent

Last Minute op vakantie


De zomervakantie 2021 is inmiddels ook voor Zuid-Nederland gestart. Voor vakantiegangers die nog twijfelen en last minute willen boeken zijn vooral de laatste weken van hun vakantie gunstig geprijsd.

Beschikbare vakantieplekken in Europa in augustus

Gelukkig is er de laatste weken van de vakantie voor Zuid-Nederland nog beschikbaarheid op campings in Europa (al is het wel al beperkt). Voor een binnenlandse vakantie kan je in deze periode ook nog leuke ingerichte kampeertenten en glamptenten boeken.

Duik de natuur in deze zomer!

Een leuke beleving voor het hele gezin is bijvoorbeeld een verblijf in een van de Boerenbed Tenten met privédouche naast of in de tent.

Vakantie in een bungalowtent of glampen in een Supreme lounge kan ook nog in Nederland

Een verblijf in een fijne bungalowtent, lodgetent Holiday of luxe stacaravan met loungeterras in Nederland wordt onder andere aangeboden door Roan en is eind augustus nog mogelijk, maar ben er wel snel bij.

En voor de zonliefhebbers hier heb je het last minute overzicht van Roan in heel Europa

Supreme Lounge op Klein Vink, Arcen


Wil je nog rustig wachten tot een paar dagen voor vertrek met het boeken van je vakantie dan zijn er volop last minute mogelijkheden in heel Europa. Zoals Vacanceselect met een mooi aanbod in augustus.

Pas eind augustus op vakantie gaan heeft trouwens meer voordelen, het weer is vaak stabieler en de prijzen zijn gunstiger en bovendien zijn er dan alweer meer mensen in Europa gevaccineerd.

Dus plan je vakantie zorgvuldig en mocht je twijfelen; gelukkig zijn er diverse organisaties waar je redelijk zorgeloos en veilig kunt boeken in deze Corona-tijd. Laat je goed informeren over de regels van het betreffende vakantieland, en houd ook de regels van de landen waar je enkel doorheen moet rijden in de gaten.Anderen lazen ook onze blogs over  last-minutelast-minuteskindvriendelijkboerderijcampingRoanVacanceselectEigen Land