Kamperen in de kou: thuiskamperen

 7 November 2015   Anique

Het wordt winter. Dat betekent dat het even geen zin heeft om te gaan kamperen. Tenzij je een hele warme bestemming hebt gevonden of lekker een huisje hebt geboekt.

De skivakanties komen er aan en lekker in de sneeuw spelen is ook niet verkeerd. Toch kun je al vooruit kijken naar de meivakantie en de zomervakantie. Het is zeer voordelig om nu al gebruik te maken van vroegboekkortingen.

Maar eerst de winter. Hoe komen wij kampeerliefhebbers de winter door?

Bouw een tent in je woonkamer!
Een tent bouwen midden in je woonkamer. Lichtjes ophangen, een mooi doek of de tent en haal die luchtbedden en slaapzakken even van zolder. Perfect moment om ook even te testen of al je spullen nog in orde zijn. Maar vooral, even genieten van het kamperen. Kijk de mooie voorbeelden hieronder.


thuiskamperen




Picknicken in huis
Wij kampeerders zijn dol op het buiten eten. Op een kleedje met lekkere hapjes en een glaasje rosé. Waarom uitstellen tot de lente of zomer? Dat kan ook gewoon binnen. Ga naar de supermarkt, koop die olijven, brood met kruidenboter. Maak tapas en een lekkere salade. En voor de sfeer: koop geen rosé maar een heerlijke rode wijn. Leg een kleedje neer, zet wat fijne muziek aan en… picknicken maar!
Zo houden we het kampeergevoel levend?

thuiskamperen


Bronnen:
https://www.pinterest.com/explore/afspraakavond-basket-935342095729/
https://www.pinterest.com/mrsmilnik22/valentines-day-indoor-picnic-fun/








Anderen lazen ook onze blogs over  kinderenbelevingtipsvoorpretvroegboekkorting