Duizend en één ideeën vind je op de kampeer en caravan jaarbeurs

 26 September 2018   Virginie

Van 10 tot en met 14 oktober (10.00-17.00 uur) zijn de beurshallen van de Jaarbeurs weer gevuld met nieuwe caravans, tenten, vouwwagens en kampeeraccessoires. Inspiratie opdoen? Wat gaat het worden in 2019, wordt het een avontuurlijke reis of ga je met gezin op stap? Wordt het die opblaasbare vouwwagen of een eigentijdse daktent? Ben je een camperfan of caravanfan?

Kampeer & Caravan Jaarbeurs


Kamperen kent geen grenzen, maar twijfel je of een kampeervakantie iets voor jou is dan is een bezoek aan de Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht ook een aanrader. Wat dacht je van het huren van een Camper of Daktent? Volg de Huurroute en je komt op diverse plaatsen waar huren ook tot de mogelijkheid hoort.

Ben je een gezin en wil je jezelf oriënteren dan doe je dat samen met de kinderen. Het bezoek aan de beurs is voor het hele gezin aantrekkelijk want op diverse plekken ( met name in hal 7 en het terras van hal 7) zijn er leuke activiteiten voor jouw kinderen.
Mocht je na het bezoek aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs nog twijfelen, kijk dan eens bij het aanbod campings met verhuur van luxe accommodaties op Huurtent.nl

Het voordeel van een kant-en-klare tent, stacaravan of glamptent is dat je auto niet overvol is en dat alle accommodaties compleet ingericht zijn.



Anderen lazen ook onze blogs over  2019JaarbeursKampeer en Caravan jaarbeurs