Tentocamp

Compleet ingerichte safaritenten en luxe natuurtenten op rustige en mooi gelegen campings in Frankrijk.

Welkom bij Tentocamp; verhuur van luxe safari-lodge-tenten en verrassend compleet ingerichte kampeertenten op prachtige kleinschalige campings in Frankrijk, Italië en Spanje!

Tentocamp ……………………
Verhuurt sfeervolle safaritenten en ingerichte kampeertenten op kleinschalige en kindvriendelijke gezinscampings op de mooiste plekjes in Frankrijk, Italië en Spanje. Of je nu liefhebber bent van de zee, het platteland, van bergen of juist van een omgeving met lieflijke heuvels; bij Tentocamp vind je altijd een kampeerplek en tent die bij je past. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en zwemmen. Soms wordt er ook animatie aangeboden maar nooit overheersend. Op en rond de “Tentocampings” is het gezellig en er zijn genoeg leuke dingen te beleven. Je geniet er bovendien van de natuur, de rust en de ruimte. Alle campings zijn door ons persoonlijk en zorgvuldig gecontroleerd en bieden goede voorzieningen.
Met Tentocamp beleef je een Vakantie met de hoofletter V!

Kleinschalige campings op prachtige plekjes
Inmiddels vind je onze huurtenten op 18 kleinschalige kwaliteits-campings in Frankrijk, Italië en Spanje zoals piepkleine campings à la ferme, bijzondere en rustieke natuurcampings, groene campings vlakbij zee en kleinschalige campings met meer luxe voorzieningen zoals een overdekt en verwarmd zwembad en soms zelfs een wellness faciliteit met sauna en jacuzzi. Heerlijk als het eens een keertje wat minder weer is en ook fijn in het voor- en naseizoen. Alle campings zijn gelegen in interessante toeristische gebieden met een lekker klimaat.
Op elke camping kun je een hapje eten. Dit varieert van een eenvoudige maaltijd of een heerlijke pizza tot gastronomisch tafelen.“Tentocampings” liggen op de mooiste plekjes!

Kindvriendelijke gezinscampings
De campings zijn veilig en de kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en zwemmen.
Op een aantal campings zijn er zelfs boerderijdieren en worden er paard- of ezeltochtjes georganiseerd. Of een potje voetballen, volleyballen of tennissen. In de speeltuin kunnen ze lekker klimmen en klauteren en soms ook trampoline-springen. En natuurlijk zijn er ping-pong tafels aanwezig. Hier worden vaak hechte camping-vriendschappen gesloten.
Kamperen met kinderen is echt genieten!

Accommodaties van Tentocamp
• De luxe en royale safaritent 5 pers.
De stijlvolle safaritent is, mede door zijn robuust houten frame van rondhouten palen met verzinkt metaal, een prachtige avontuurlijke tent met een moderne en luxe uitstraling.
Hij staat op een echte houten vloer, heeft 2 flinke afsluitbare slaapcabines, een royale leefruimte en een ruim overdekt terras. De inventaris is compleet, luxe en van alle gemakken voorzien.Je slaapt uitstekend op perfecte en geventileerde pocketveermatrassen. Kies je voor stijlvol kamperen, glamping met luxe en comfort dan is glampen in de Tentocamp safaritent ideaal.

• De compleet ingerichte kampeertent 5 pers.
De Luxe ingerichte kampeertent is een grote, oerdegelijke Nederlandse kwaliteitstent met 3 afsluitbare slaapcabines, een vast kuipgrondzeil in de gehele tent en een uitgebreide inventaris. De tent staat op een houten vlonder inclusief terras. Een tuinset met 6 stoelen met daarnaast nog 2 comfortabele multi-relaxstoelen maken het geheel compleet.
Kies je voor luxe en gemak maar wil je meer het echte kampeergevoel beleven dan is de kampeertent van Tentocamp ideaal.
(Voor de evt. 6e persoon zijn er dikke self inflating matrassen aanwezig.)

Klik hier voor het "Glampingoverzicht" op Huurtent.nl
Lees meer »
Accommodatie van Tentocamp
 

Accommodaties van Tentocamp

SAFARITENT (ZONDER SANITAIR)

1 camping van Tentocamp in Spanje

Kleinschalige charmecamping Noord-Oost Spanje
Zwembad met terras/apart kinderbad
Speeltuin, speelveld
Bar/restaurant/terras
Supermarkt op 5 km.
Bezoek: Barcelona, Figueres, Girona
Wandelen, kano-varen
Tentocamp gaat in 2014 safaritenten plaatsen op camping MONTAGUT in Catalonie, Noord Oost Spanje. Montagut is een kleinschalige charmecamping met een fantastische ligging aan de voet van de Pyreneeën, midden in de natuur in Catalunya/Noord-Oost Spanje. En dat alles op een uurtje ...
Boeken bij Tentocamp op deze camping:
Bekijk Prijs
Kleinschalige charmecamping Noord-Oost Spanje
Zwembad met terras/apart kinderbad
Speeltuin, speelveld
Bar/restaurant/terras
Supermarkt op 5 km.
Bezoek: Barcelona, Figueres, Girona
Wandelen, kano-varen
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo