KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in regio Ardèche

Dat wordt genieten: kamperen op een kasteelcamping in de Ardèche!

Hier vind je een overzicht van kasteelcamping in de Ardèche. De Ardèche is zeer populair bij kampeerliefhebbers. In de Ardèche is de natuur adembenemend, je vindt hier fantastische Gorges, mooie oude dorpjes. De uitstapjes en activiteiten in de Ardèche zijn veelzijdig van kano-varen en kayakken op de rivier de Ardèche tot mooie kastelen en abdijen bezoeken.

Kasteelcampings in de Ardèche zijn vrijwel altijd kleinere tot middelgrote campings in de groene omgeving van een kasteel of château, met veel ruimte voor de tent, safaritent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur.

Deze kasteelcampings vind je op mooie plaatsen in de vrije natuur in de regio Ardèche in Frankrijk. Er zijn kleinere, pittoreske en rustige kasteelcampings bij, maar ook familiecampings met een groot activiteitenaanbod.

Je bent hier ook niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je hartelijk te ontvangen. De eigen sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg activiteit op de camping en in de omgeving, zoals golfen, paardrijden, wandelen en nog veel meer. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in Frankrijk.
Lees meer »

1 camping gevonden in Ardèche

Actieve familiecamping
Aan de oevers van de rivier de Ardèche
Kajakken en kanoën
Zwembadcomplex half april/eind september
Veel sportvoorzieningen
Kanovaren vanaf de camping
Hoogseizoen kinder en familiedisco
Uitgebreid animatieprogramma in hoogseizoen
Camping L'Ardechois bij Vallon Pont d'Arc in de Ardèche. Op 5-sterren glamping-camping l'Ardechois is de sfeer erg goed. Het terrein is mooi groen en vooral de jonger kinderen zullen zich hier erg goed vermaken. De kano’s liggen al te wachten op de gasten van camping L'Ardechois...
Boek je kasteelvakantie bij:
Bekijk Prijs
Actieve familiecamping
Aan de oevers van de rivier de Ardèche
Kajakken en kanoën
Zwembadcomplex half april/eind september
Veel sportvoorzieningen
Kanovaren vanaf de camping
Hoogseizoen kinder en familiedisco
Uitgebreid animatieprogramma in hoogseizoen
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten