In het bioreservaat Bliesgau
Gemeentelijk zwembad naast de camping
Hapje en drankje bij het "Campinghaus"
Dagelijks verse broodjes in het hoog-seizoen
Prachtige natuur om door te wandelen of te fietsen
Speeltuin en Beachvolleybalveld
Bezoek Saarbrücken, Reinheim en Medelsheim
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping Walsheim? Kies hier verblijf en organisatie:

   SAFARITENTEN
   

  Accommodaties op camping Walsheim

  Over camping Walsheim, Rheinland-Pfalz

  Deze gezellig familiecamping, midden in het door UNESCO bekroonde reservaat Bliesgau, is de perfecte uitvalbasis om de open landschappen en weide boomgaarden van Rheinland-Pfalz te ontdekken. Vanaf Camping Walsheim fiets of wandel je zo het bioreservaat in, en hier kan je dagen lang in ronddwalen.

  Dat de camping leuk is voor jong en oud maakt het een echte familiecamping. Zo is er een speeltuin op de camping, een beachvolleybalveld, en ligt direct naast de camping het gemeentelijke zwembad. Dit zwembad valt dus niet onder de camping zelf. Het gemeentelijke zwembad heeft onder andere een 50 meter bad. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht; er is ook een kleuter en kinderbad.

  In het "Campinghaus" van Camping Walsheim kan je verder terecht voor een hapje of drankje. Ook kan je hier darten of tafelvoetballen en staan er diverse gezelschapsspellen. Het "Campinghaus" heeft ook een terras voor de mooie zomerse dagen. Ook kan je hier in het hoogseizoen dagelijks verse broodjes bestellen.

  Klaar om de omgeving van de camping te ontdekken? Een bezoek aan het stadje Ottweiler kan dan niet ontbreken. Het oude centrum van dit stadje, ook wel bekend als Alter Turm, gaat terug naar de 17de en 18de eeuw. Destijds maakte dit stadje nog deel uit van de vestingswerken. Ook dagtrips naar Saarbrücken, Reinheim en Medelsheim zijn zeer aan te raden.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Walsheim!


  Boeken op Walsheim

  Vodatent verhuurt op camping Walsheim safaritenten.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs