Vell Emporda

7.7
Klein
4000 m
Kleinschalige camping Noord Spanje
Beter Uit vakantiepark, gastvrij
Buitenbad en kinderbad half juni/eind aug.
Bezoek mooie kust van de Costa Brava.
Cap Creus natuurpark, Dali museum Figueras, Girona
Recreatieteam hoogseizoen

Boeken op camping Vell Emporda? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Vell Emporda, Costa Brava

Genieten op een vakantiepark aan de Costa Brava? Camping Vell Emporda bij het plaatsje Garriguella aan de Costa Brava heet haar gasten van harte welkom. Dé plek waar de Middellandse zee en het binnenland elkaar tegenkomen. Een camping om te relaxen en lekker af te koelen bij het zwembad met kinderbad. Vanaf hier kun je diverse uitstapjes maken: Cap Creus natuurpark, het Dali museum in Figueras, Girona en natuurlijk de mooie kust van de Costa Brava.

Kamperen aan de Costa Brava
Op de camping vind je ruime afgebakende kampeerplaatsen voorzien van electriciteit. Ook bestaat er de mogelijkheid om een luxe ingerichte bungalowtent te huren. De bungalowtenten zijn compleet ingericht en geschikt voor max. 6 personen.

Spaanser kan niet, natuur, stranden en paella
Dit fijne vakantiepark is gelegen in een mooi natuurgebeid op korte afstand van de schitterende stranden aan de Middellandse zee. De diverse goede voorzieningen op deze camping maakt van je verblijf een topvakantie. Zo vind je op dit park o.a. een restaurant, een supermarkt en een bakker, verder de mogelijkheid om pizza’s en paella af te halen en uiteraard keurige sanitairgebouwen met afwasgelegenheid, WIFI, een mooi ruim buitenzwembad met kinderbad en gezellig terras. Voor de sportieve kampeerder is er behalve het mooie zwembad ook een fijn sportveld en een tafeltennistafel. In het hoogseizoen verzorgt het recreatieteam leuke creatieve- en sportieve activiteiten.

Vanaf de camping kun je diverse leuke en mooie uitstapjes maken. Steden als Barcelona en Girona zijn zeker een bezoek waard. De combinatie van cultuur, natuur en strand en zee is uniek.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Vell Emporda!


Boeken op Vell Emporda

Beter Uit verhuurt op camping Vell Emporda bungalowtenten (Bungalowtent Barcelona max. 6 personen), chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs