Kleinschalige camping
Ideaal voor rustzoekers
Ook voor gezinnen met kleine kinderen
Voor liefhebbers van vissport

Boeken op camping Val de Trie? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Val de Trie, Picardie

In een kleine groene vallei aan de rand van een bos 10 kilometer ten Zuid/Westen van Abbeville ligt camping Val de Trie. Het riviertje de Trie scheidt de camping van het gehucht Bouillancourt. Moyenneville is een piepklein Frans dorpje in een afwisselend landschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen.

De camping is een relatief kleine, gemoedelijke, rustige camping, aangelegd met veel bloeiende planten, struiken en bomen. Er heerst hier een familiaire sfeer. 2 zwembaden met waterpaddenstoel en glijbaan, voor de kleintjes is er ook een speeltuintje en trampoline. Op de boerderij naast de camping is éénmaal per week een rondleiding, even op kraambezoek bij het pasgeboren kalfje of kijken hoe de koeien gemolken worden en dan zelf proeven hoe de Franse melk smaakt!

Moyenneville ligt op 20 km. afstand van het Nauw van Calais. In Ault-Onival en Mers-les-Bains vind je imposante krijtrotsen, iets Noordelijker de Baie de Somme, een eindeloze en glinsterende baai waar zeehonden naar hartelust rondspartelen. In de duinen van Marquenterre ligt een unieke flora en fauna verscholen, ooievaars en kraanvogels zweven hier statig door de lucht. En dan is er nog de stad van Jules Vernes, Amiens. De kathedraal van Amiens staat op de wereldmonumentenlijst van Unesco en is wel 2x zo groot als de Notre Dame in Parijs. Verder vind je in dit gebied talloze kastelen. In de Haute Somme zijn de slagvelden, monumenten en herinneringsplekken te zien van de "Grande guerre" oftewel de Eerste wereldoorlog.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Val de Trie!


Boeken op Val de Trie

ViaLora verhuurt op camping Val de Trie chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs