Turist Grabovac

8.3
70 pl.
8000 m

Boeken op camping Turist Grabovac? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Turist Grabovac

Over camping Turist Grabovac, Overig Kroatië

Op slechts anderhalf uur rijden van Zagreb en 8 kilometervan het Nationaal Park Plitvice ligt Camping Turist Grabovac. De hoofdweg naar Dalmatië loopt langs deze camping. Deze kleine groene camping is een perfecte plek om de omgeving te verkennen. Denk daarbij zeker aan de 16 schitterende meren in het Plitvice park. De Plitvice meren zijn een bezoek meer dan waard. Bezoek ook zeker de Barac Groten, of Etno Village Rastoke en verder kun je ook heel sportief deelnemen aan diverse outdoor activiteiten.

Buiten het seizoen wordt de camping bezocht door mensen die op zoek zijn naar rust en plezier, terwijl het in de zomer een must-stop is op weg naar de Adriatische Zee . Op een totaal van 45.000 vierkante meter, met 60 standplaatsen en 25 kampeerplaatsen , beschikt camping ‘Turist’ Grabovac over 22 comfortabele kamers en een luxe bungalow.

Op de camping vind je nu modern sanitair (ook aangepast voor mindervaliden). Verder een restaurant en een supermarktje.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Turist Grabovac!


Boeken op Turist Grabovac

TUI verhuurt op camping Turist Grabovac bungalowtenten, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen (bungalows max. 4 personen en 5 personen (max. 2 volwassenen)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs