Texelcamping De Shelter/Om de Noord

8.7
Klein
1000 m
Comfortabel en luxe kamperen op Texel
Aansluiting op fiets- en wandelpaden
Dichtbij strand en zee
Gezellige familiecamping
WiFi aanwezig (tegen betaling)
Nationaal Park Duinen

Boeken op camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord

 

Accommodaties op camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord

Over camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord, Waddeneilanden

Texelcamping De Shelter/Om de Noord bestaat uit 2 kleinschalige campings welke tegenover elkaar liggen. Verder liggen deze campings iets buiten de levendige badplaats De Koog op het eiland Texel. Ook het fijne strand ligt op slechts 1300 meter verwijderd van deze campings. Aan het Nationaal Park Duinen.

De receptie voor beide campings bevindt zich op camping De Shelter. Deze campings zijn zeer kindvriendelijk, dit komt met name door de ruime opzet van de campings. Voor wandelaars en fietsers liggen deze campings zeer gunstig, een fantastische plek met direct aansluiting op diverse wandel- en fietsroutes.

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen voorzien van 16 ampère elektriciteitsaansluiting, televisieaansluiting en eigen water- en rioolaansluiting. Op beide campings kun je gebruik maken van een afwasmachine. Op zoek naar extra luxe? Kies dan voor een comfortplusplaats met eigen sanitair of huur een ingerichte tent. De campings hebben speciale faciliteiten voor campers!

Voor fietsers, wandelaars en jongen gezinnen is dit werkelijk een mooi vakantiegebied. Het ultieme vakantiegevoel krijg je natuurlijk aan de kust met de prachtige stranden waar je heerlijk kunt uitwaaien of kunt genieten van een koele duik in de zee.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord!


Boeken op Texelcamping De Shelter/Om de Noord

De Krim verhuurt op camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord bungalowtenten (ingerichte tunneltenten), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Texelcamping De Shelter/Om de Noord
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.7
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Florine - naseizoen 2017, met vrienden
  02-04-2018
   Florine
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Wij waren hier voor het eerst en het is ons meer dan goed bevallen. Je kunt van hieruit heerlijk wandelen en fietsen. Verder is het sanitair goed bijgehouden. Kortom de eerste maar zeker niet de laatste keer!