Natuurcamping met glamping Ardennen
Kindvriendelijk
Fijn zwembad om af te koelen
Safaritenten, lekker luxe kamperen

Boek camping Spineuse bij:

 SAFARITENTEN

camping Spineuse, Ardennen

Vakantie in de Ardennen? Camping Spineuse is een ruim opgezette, mooie groene driesterrencamping in de Belgische Ardennen bij het plaatsje Neufchâteau. Deze mooie natuurcamping ligt slechts 2 kilometer van het stadje Neufchâteau en 50 kilometer van de Luxemburgse en Duitse grens. Je kunt hier volop fietsen en wandelen. Op de camping zijn goede voorzieningen. Het sanitair is modern en schoon en verwarmd bij slecht weer. En je kunt hier ook logeren in een mooie luxe safaritent, dus wat dacht je van een glampingvakantie in de Ardennen?

Lekker eten en genieten
's Morgens kun je vers gebakken brood bestellen. Geen zin om te koken, geniet dan van een fijne maaltijd in de gezellige bistro op de camping. Tijdens het hoogseizoen wordt er regelmatig een gezellige barbecueavond georganiseerd met een lekker Belgisch biertje.

Lekker actief bezig zijn?
Zin in een spelletje? Speel een potje voetbal, volleybal, badminton, tafeltennis of jeu de boules. Als de kinderen nog energie over hebben, kunnen ze hun hart ophalen op de trampolines en kabelbaan. De jongste gasten vermaken zich op de speeltoestellen. Daarnaast kun je vissen in een riviertje (met vergunning) en in onze visvijver vol karpers, zonder vergunning.

De waterratjes plonzen in de rivier of nemen een duik in het zwembad. Op de camping zijn er in het bos dierenverblijven aangelegd met daarin: ezels, geiten en schapen. Hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de dieren.

De camping is gelegen in het natuurgebied de Belgische Ardennen. Je kunt vanaf de camping op aangegeven routes naar hartelust wandelen en fietsen door schitterende bossen. Verder kun je de grens oversteken naar Frankrijk, Duitsland of Luxemburg. Genoeg te doen en te zien dus.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Spineuse!


Aanbieders op Spineuse

Vodatent verhuurt op camping Spineuse safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs