Duitse camping aan meer gelegen
Sportvelden
Restaurant met gezellig terras
Minigolf
Het Harzgebergte ontdekken
Zeilboot huren
Zomervakantie Kidsclub
Fietsen of wandelen

Boek camping Seeburger See bij:

camping Seeburger See, Niedersachsen / Harz

Comfort Camping Seeburger See ligt midden in Duitsland aan een meer en op loopafstand van het idyllische plaatsje Seeburg. Voor een fantastische actieve vakantie zit je op Camping Seeburger See dus zeker goed. Op een zomerse dag kun je lekker afkoelen bij het meer. En vergeet je hengel niet in te pakken want je kunt hier ook vissen. Overigens kun je op de camping gratis gebruik maken van het WIFI-netwerk.

Hier ga je naar toe om te zwemmen, te varen, te vissen of misschien zelfs te zeilen
Centraal in Duitsland in de regio Niedersachsen ligt op een bijzonder plekje aan het grootste natuurlijke meer van Niedersachsen deze gezellige en comfortabel ingerichte camping. De ochtend begint op deze camping rustig, maar wel met verse broodjes. Je kunt op camping Seeburger See natuurlijk even bijkomen van een druk jaar, maar ook voor wat meer actie ben je op deze camping op je plek. Je kunt in de omgeving volop fietsen en wandelen. Bij de receptie kunnen ze je helpen wanneer het over fiets- en wandelroutes gaat. Naast de camping liggen drie tennisbanen waar je een balletje kunt slaan. En vind je het heerlijk om het meer op te gaan dan kun je gaan roeien of bij de zeilvereniging een zeilbootje huren. Na een dagje in de buitenlucht kun je een lekker hapje eten of gezellig wat drinken bij The Old Sailor. In het restaurant heb je de keuze uit diverse warme maaltijden en smakelijke ijsdesserts en daarna spreek je dan nog een rondje minigolf af.

Ontdek de omgeving van Seeburg
De camping zelf heeft natuurlijk alles in huis voor een fijne vakantie in Duitsland. Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar de directe omgeving dan kan de receptie je vast veel tips voor een dagje uit geven. Het Harzgebergte ligt op korte afstand van de camping. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in dit schitterende natuurgebied. Overigens starten er vanaf de camping ook diverse routes. Verder kun je natuurlijk een portie cultuur snuiven in de middeleeuwse stad Duderstadt met het mooie stadhuis en mooie parken en tuinen. Of wandel de universiteitsstad Göttingen in met de prachtige historische binnenstad, de gezellige winkeltjes en leuke restaurants.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Seeburger See!


Aanbieders op Seeburger See

Country Camp verhuurt op camping Seeburger See bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs