Duitse camping aan meer gelegen
Sportvelden
Restaurant met gezellig terras
Minigolf
Het Harzgebergte ontdekken
Fietsen of wandelen
Zomervakantie Kidsclub
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Duitsland.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Seeburger See bij:

camping Seeburger See, Niedersachsen / Harz

ComfortCamping Seeburger See ligt midden in Duitsland aan een meer en op loopafstand van het idyllische plaatsje Seeburg. Camping Seeburger See is de perfecte uitvalsbasis voor heel veel activiteiten, want vanaf en op deze camping zijn er ongekend veel mogelijkheden om je te vermaken..

Hier ga je naar toe om te zwemmen, te varen, te vissen of misschien zelfs te zeilen
Centraal in Duitsland in de regio Niedersachsen ligt op een bijzonder plekje aan het grootste natuurlijke meer in het idyllische dorpje Seeburg deze gezellige en comfortabele camping. Dit bijzondere plekje biedt voor elk wat wils; Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, dierenparken, avontuur en spanning… Niemand komt hier iets te kort.

Bijkomen van al die waterpret doe je op het terras: van The Old Sailor.
Waar uiteraard, je bent tenslotte in Duitsland, een vers getapt biertje niet ontbreekt. Op de camping tref je Duitse en Nederlandse gasten en mocht je de Duitse taal een beetje lastig vinden.. je kunt er ook prima met Nederlands terecht.

Ontdek de omgeving van Seeburg
Om leuke dingen te doen hoef je natuurlijk niet ver weg te gaan met een meer direct aan je voeten op de camping. We raden je toch aan om de omgeving te verkennen, want er is hier zoveel te zien en te doen! De bossen van het Harz gebergte op korte afstand van de camping bijvoorbeeld. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in dit schitterende natuurgebied.. Overigens starten er vanaf de camping ook diverse routes. Cultuur snuif je in Duderstadt en een andere aanrader is zeker studentenstad Göttingen.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Seeburger See!


Aanbieders op Seeburger See

Country Camp verhuurt op camping Seeburger See bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs