Seahouses Farm

4000 m
Op 4 kilometer van de Northumberland Coast
Nabij het Northumberland National Park
Bezoek Newcastle
Glamping op een boerderijcamping
Boottocht naar de Farne Eilanden

Boeken op camping Seahouses Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping Seahouses Farm, Noord Engeland

Seahouses, een dorpje aan de kust van Northumberland. Hier mag je de ruige Engelse zee, prachtige kastelen en klifkusten verwachten. Zo'n 4 kilometer in het binnenland vanaf Seahouses vind je BoerenBed camping Seahouses Farm. Op deze boerderijcamping kan je helemaal tot rust komen, en het drukke dagelijkse leven even helemaal vergeten. Geniet even met zijn alle van de gezellige familie tijd zonder teveel afleidingen.

Vanaf de boerderij camping zit je zo in het Northumberland National Park, een prachtig natuurgebied met veel oude romeinse historie. De diverse wandelroutes die door die park lopen zijn zeker de moeite waard om een dag, of twee, aan te besteden. Golfers kunnen in deze regio ook zeker aan hun trekken komen. Dichtbij vindt je de Seahouses Golf Club (18 holes), en ietsjes verderop de Bamburgh Castle Golf Club (18-holes). Beide bieden een prachtig uitzicht over de zee terwijl je afslaat, de Bamburgh Castle Golf Club is ook onderdeel van de Coastal Golf Classics.

Verder kan je je zeker vermaken met dagtrips naar Newcastle (1 uur rijden), Edinburgh ( 2 uur rijden), een bezoek aan Bamburgh Castle of een boottochtje naar de Farne Eilanden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Seahouses Farm!


Boeken op Seahouses Farm

BoerenBed verhuurt op camping Seahouses Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs