Ronostrand

8.6
Middel
direct
Kamperen aan het strand in Drenthe
Kindvriendellijke camping
Wandelen, fietsen
Hoogseizoen animatieteam
Gelegen aan recreatieplas
Hunebedden

Boeken op camping Ronostrand? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Ronostrand, Drenthe

Camping Ronostrand is niet alleen een camping maar ook een vakantiepark met een grote recreatieplas met fijn zandstrand en grote ligweiden. Dit prachtige plekje ligt tussen de plaatsen Roden en Norg in de kop van de provincie Drenthe. Je vindt hier goede voorzieningen.

Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen met een open en ruimtelijk karakter maar ook lekker beschut, wat de gasten willen. De kinderen zullen zich fantastisch vermaken aan het strand of op het kampeerveld met zandbak, schommel of wip. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam voor jong en oud.

Je komt niets te kort op de park, s'morgens kun je lekkere warme broodjes en een krantje halen in de minisupermarkt. Verder vind je op het park een restaurant, bar en paviljoen. Voor campinggasten is het verblijf bij de waterplas gratis. Geen strand zonder paviljoen. Dus daarom kun je bij het recreatiecentrum van het Ronostrand genieten van een drankje op het terras. Geen zin om te koken? Blijf dan gewoon zitten, want het restaurant zorgt voor de lekkerste maaltijden en hapjes.

In de directe omgeving van het Ronostrand vind je mooie zandvlakten en heidevelden. Voor de wandelaars en fietsers een perfecte plek. Verder kun je natuurlijk de omgeving ook verkennen vanuit een huifkar of te paard. Leuke uitstapjes naar de steden Groningen, Assen en Leek zijn zeker de moeite waard. Voor de jonge gasten is er het Sprookjeshof in Zuidlaren, het museum Kinderwereld in Roden of het Verkeerspark in Assen aan te bevelen. En bij slecht weer moet je beslist Speelstad Oranje bezoeken, het grootste overdekte speelparadijs van Nederland.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ronostrand!


Boeken op Ronostrand

Country Camp verhuurt op camping Ronostrand bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs