Rondeweibos

8.0
Groot
500 m
Fijne gezinscamping Zuid-Holland bij strand
Verwarmd buitenbad, glijbaan
Hoogseizoen-schoolvakantie animatie
Fietsen en bolderkarren te huur
15 minuten wandelen naar strand
Kindvriendelijk strand

Boeken op camping Rondeweibos? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET
 DOUCHE/WC BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Rondeweibos, Zuid-Holland

Molecaten Park Rondeweibos is een grote moderne camping. Rondeweibos bij het Voornes Duin en op loopafstand van strand en zee is een perfecte camping voor jonge gezinnen. De camping is net zo veelzijdig als de omgeving en gezinnen met (ook oudere) kinderen hebben er een heerlijke tijd!
De standplaatsen bieden dankzij de natuurlijke bebossing voldoende beschutting en privacy. In de omgeving zijn voldoende uitstapjes mogelijk. Je vindt hier: de Brielse Maas, een zoetwatermeer volledig ingericht op watersportrecreatie, de Bernisse, een dagrecreatiegebied en het Haringvliet, een weids water bij uitstek geschikt voor de zeilsport.

Op de camping zelfs is een fijn zwembad met waterglijbaan. Verder een nieuwe supermarkt, restaurant en snackbar. Het sanitairgebouw is geheel vernieuwd. In het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam voor de jongste bezoekers. Fietsen en Bolderkarren zijn te huur op de camping.

De camping is gelegen in een uniek, groot duingebied meteen achter het Noordzeestrand. De historische stad Brielle is gelegen op ca. 8 km en Rockanje ligt op ca. 2 km. Via een wandelpad langs duinmeertjes en stuifduinen kom je in ca. 15 min. op het uitgestrekte zandstrand.

Voor Internettoegang zijn er KPN hotspots tegen betaling op het park.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Rondeweibos!


Boeken op Rondeweibos

Molecaten verhuurt op camping Rondeweibos lodgetenten met sanitair (Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), stacaravans (stacaravan Beachhome en Lepelaar 6p, Tureluur 5p.), chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...