Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)

7.6
Middel
3000 m
Gezellige familiecamping
Nieuw zwembadcomplex met vier glijbanen
ca. 3 km van het zandstrand
Hoogseizoen veel animatie voor jong en oud
Restaurant/bar en terras hele seizoen geopend
2 km. Golfbaan, 5 km. manege
Mooie professionele tennisbaan
Gorges du Verdon, Saint Tropex, Cannes

Boeken op camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)

 

Accommodaties op camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)

Over camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur), Côte d'Azur

Topcamping Riviera d'Azur (voorheen La Residence du Campeur) bij St.Aygulf en slechts 3 km. van de mooie zandstranden van de Côte d'Azur

Dit is genieten van de natuur die de Var en de Middellandse zee te bieden hebben. De stranden vind je op 2,5 km. van de camping. Riviera d'Azur is een bijzonder comfortabele camping met een prachtig nieuw zwembadencomplex 530 m2, met 4 zwembaden en 4 waterglijbanen. Voor de jongere kinderen zijn er 2 speciale baden. Buiten het seizoen is er één groot verwarmd zwembad. Het animatieteam verzorgt hier in het hoogseizoen wateractiviteiten, o.a. waterpolo en aquagym.

Voor de sportieve gasten is er een multisportveld, minigolf, verhuur van go-karts, fietsverhuur, en worden er diverse sportlessen gegeven. Om het plaatje compleet te maken zijn er een supermarkt, snackbar, pizzeria en is er een leuk restaurant waar Provencaalse specialiteiten op de menukaart staan.

De camping ligt niet ver van het mooie fijne zandstrand van de Côte d'Azur, tussen Cannes en Saint-Tropez. Er is een sportief activiteitenprogramma voor jong en oud met o.a. aquagym, boogschieten en diverse toernooien in het hoogseizoen. Ook in het hoogseizoen is er regelmatig avondanimatie.

Zin in een uitstapje. Saint Aygulf is de badplaats van Roquebrune en heeft een mooi lang zandstrand. Bezoek zeker de modaine badplaatsen St. Tropez, Cannes, St. Raphaël of St. Maxime. Het binnenland wordt gekenmerkt door authentieke dorpjes, temidden van een groene, woeste natuur. --


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)!


Boeken op Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur)

Op camping Riviera d'Azur ( vh La Residence du Campeur) staan meerdere kampeerorganisaties.
Vacanceselect, BestCamp en Suncamp verhuren luxe stacaravans. BestCamp verhuurt hier lodgetenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuurt BestCamp op deze camping chalets. Staanplaatsen worden aangeboden door BestCamp en Suncamp.