Resort Veluwemeer

8.6
Klein
direct
Vakantiepark en camping direct aan Veluwemeer
Jachthaven, strand
Watersporters
Goed restaurant, Grand Cafe
Buitenzwembad met terras
Animatie Fun Club

Boeken op camping Resort Veluwemeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Resort Veluwemeer

Over camping Resort Veluwemeer, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Kamperen op de Veluwe of boek je liever een van de luxe chalets? De Veluwe, wat een landschap. Tussen de polders, in de bossen vind je dit nieuwe vakantiepark het Resort Veluwemeer. Gelegen direct aan het Veluwemeer met uitzicht over het water en een eigen jachthaven, een toplocatie dus.

Neem eventueel je eigen boot mee en leg aan in de jachthaven of huur een bootje op het park. Wandelaars en fietsers kunnen rond het meer prachtige tochten maken en natuurgebied de Veluwe verkennen. Kinderen zullen het hier heel erg naar hun zin hebben. Lekker rondom het Veluwemeer fietsen en wandelen of lekker een dagje strand. Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... het animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor! In 2016 is de nieuwe Yalp Toro geplaatst. Dit interactieve sportveld brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van Resort Veluwemeer gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer! Of ga lekker borrelen in het Grand Café.

Een dagje cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan de mooie vestingstad Elburg, historisch Harderwijk of de Bataviawerf. Op Resort Veluwemeer kunnen de kinderen lekker spelen op de moderne sportvelden en interactieve speeltoestellen, meedoen met de Adventure Fun Club of een waterfiets, kajak, zeilbootje of surfplank huren. Sluit je vakantie af met een bezoek aan het Dolfinarium.

(Resort Veluwemeer is een nieuw resort in ontwikkeling. Hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. De eigenaar doet zijn best om de overlast voor gasten zoveel mogelijk te beperken. )

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort Veluwemeer!


Boeken op Resort Veluwemeer

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort Veluwemeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs