Resort Reestervallei

8.3
3000 m
Ondek de Veluwe
Kleine buitenbad
Fijn restaurant met leuk terras
Midgetgolf en visvijver

Boeken op camping Resort Reestervallei? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Resort Reestervallei

Over camping Resort Reestervallei, Overijssel

Midden in de natuur, op de grens van Overijssel en Drenthe, ligt Resort Reestervallei. Wandel of fiets door het prachtige Reestdal en geniet van omgeving, de weidse graslanden, en het kabbelende water van De Reest. Of verken de bossen en moerassen van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij speelvijver De Zwarte Dennen – met zandstrand, ligweides en kinderspeelplaats een ideale plek om met de kleintjes naartoe te gaan. Op het vakantiepark kun je in de visvijver een hengel werpen, een lekker hapje eten in het restaurant of een gezellig potje midgetgolf spelen. Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

Zin in een cultureel dagje? Breng dan een bezoek aan het historische Meppel, waterdorp Giethoorn of de hunebedden in de omgeving. Heerlijk een kindvriendelijke vakantie in Nederland. Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad met een divers winkelaanbod. Je vindt hier de meest bekende winkels die je overal in Nederland tegenkomt, maar ook een groot aantal exclusieve winkels en boetiekjes. Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa.
Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep, onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort Reestervallei!


Boeken op Resort Reestervallei

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort Reestervallei chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs