Resort De Biesbosch

7.4
Klein
direct
Fijn vakantiepark aan het water
Luxe vakantiewoningen
Binnen- en buitenbad
Wellness, sauna

Boeken op camping Resort De Biesbosch? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Resort De Biesbosch

Over camping Resort De Biesbosch, Zuid-Holland

Direct naast het natuurpark de Hollandse Biesbosch en even buiten Dordrecht ligt Resort de Biesbosch. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaar je direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in.

De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. Je kunt hier fijn zwemmen in een prachtig buiten- of binnenzwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én wellness op één park samenkomen! Wat dacht je van een vakantie in een fijnvakantiehuis op een park met alle mogelijke voorzieningen, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht! Een dagje winkelen in Dordrecht is natuurlijk ook een goed idee.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort De Biesbosch!


Boeken op Resort De Biesbosch

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort De Biesbosch chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs