Resort Brunsummerheide

8.0
Klein
direct
Gezinspark in Limburg
Mooie vakantiewoningen in prachtig landschap
Zwemvijver
Bezoek de omgeving

Boeken op camping Resort Brunsummerheide? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Resort Brunsummerheide

Over camping Resort Brunsummerheide, Limburg

Vakantie vieren in een heuvellandschap in Nederland? Ja hoor Resort Brunsummerheide is een wijds opgezet vakantiecomplex in het Zuid-Limburgse landschap bij het plaatsje Brunsum. De ligging direct aan de Brunsummer hei is natuurlijk uniek. Voor rust, ruimte en natuur zit je in Limburg op het juiste adres. Verder is het natuurlijk leuk om even de grens over te wippen richting België of Duitsland. Voor golfers is het natuurlijk leuk dat de Openbare golfbaan Brunssummerheide (45 holes) vlakbij het vakantiepark ligt.

Wandelaars en sportieve fietsers opgelet, neem je wandelschoenen of mountainbike mee. Trek erop uit en geniet van het prachtige landschap, de bossen en de heidevelden.
Het park zelf is ook mooi groen aangelegd met leuke zwemvijver en een leuke kinderboerderij. Ook als je trek hebt in een hapje of drankje kun je op het park terecht bij de brasserie.

Als gast van Resort Brunssummerheide kun je gratis gebruik maken van de voorzieningen op Resort Limburg, zoals het zwembad, de speeltuinen en natuurlijk de animatie en evenementen.

Voor golfliefhebbers. Naast het vakantiepark Brunsummerheide ligt de Openbare golfclub Brunsummerheide met wel 45 holes. Voor een dagje uit kun je natuurlijk de mooie steden zoals Aken, Luik en het oergezellige Maastricht bezoeken.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort Brunsummerheide!


Boeken op Resort Brunsummerheide

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort Brunsummerheide chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs