Residence Gli Stingi

7.9
40 pl.
700 m
Klein charmant resort Vieste 8 minuten van strand
Schitterende locatie, 700m van het privé strand
Rust, relaxen, cultuur, geschiedenis
Zwembad
Appartementen met eigen ingang

Boeken op camping Residence Gli Stingi? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Residence Gli Stingi

Over camping Residence Gli Stingi, Puglia

Village Gli Stingi... tussen de hemel en het strand in het hart van Gargano
Village Gli Stingi is een mooi gelegen vakantie-locatie op een heuvel, midden in de bossen aan de Middellandse kust, 600 meter van zee. Hier kom je bij van de drukte en stress, ver van de hectiek en het toerisme. Genieten van de omliggende natuur.

Village Gli Stingi heeft een mooi zwembad met een lengte van 28 m, rondom vind je ligbedden en parasols. Het uitzicht over de Middelllandse zee is zeker spectaculair te noemen.

Bij het zwembad bevindt zich een relaxruimte waar je een drankje en snacks kunt nuttigen. Bij de bar kun je lekker achterover leunen en genieten van de leuke activiteiten die door het vakantiecomplex aangeboden worden. De eigenaren van dit domein, de familie Falcone, presenteren hier hun lokale menu's, typische Gargano maaltijden en pizza's uit de houtoven. Voor een van de muzikale avonden en kookcursussen moet je hier ook zijn.

Village Gli Stingi is zeer geschikt voor groepen en voor hen die privacy en rust zoeken. Het domein is ook zeer geschikt voor jonge gezinnen met kleine kinderen, waarvoor er speelruimte in overvloed is.

Hoogetpunten van Village Gli Stingi
Zwembad met ligbedden en parasols.
Lounge area met sofas.
Privé strand op 600m afstand.
Kleine huisdieren toegestaan

In de directe omgeving vind je Vieste. Het oude Vieste is van oorsprong een Griekse plaats, en het middeleeuwse centrum is goed bewaard gebleven. De stad is een doolhof van straten, smalle steegjes en kleine pleintjes, en de huizen zijn dicht tegen elkaar gebouwd. Vanuit de haven van Vieste kun je met de boot langs de spectaculaire kust met hoge rotswanden, kleine baaitjes en grotten.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Residence Gli Stingi!


Boeken op Residence Gli Stingi


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs