Regenbogen Resort Tecklenburg

7.0
Groot
Ontdek het Münsterland
Avond en middag animatie in hoogseizoen
Tennisbaan
Half uur rijden van Osnabrück
Binnen- én buitenzwembad
Wellness
Camping restaurant en afhaal
Bezoek Tecklenburg

Boeken op camping Regenbogen Resort Tecklenburg? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Regenbogen Resort Tecklenburg

Over camping Regenbogen Resort Tecklenburg, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Het uitgestrekte en groots opgezette Regenbogen Resort Tecklenburg ligt in de deelgemeente Leeden, midden in het berglandschap van het Tecklenburger Land en bij het natuurpark Nördlicher Tecklenburger Wald. Deze gezinscamping is door tal van bomen en heggen overzichtelijk ingedeeld en er lopen twee beekjes door. De camping heeft een eigen zwemparadijs. Alle gebouwen zijn zeer comfortabel en in het typische voor deze streek zwart-witte vakwerk gehouden. Ontdek vanaf deze camping het verrassend mooie Münsterland. Slechts een uurtje over de grens gelegen en perfect voor actieve gezinnen!

Actie? Dat vind je hier zeker en ook frisse lucht
De camping is erg geschikt voor de gezinnen die er graag op uit trekken. Met prachtige fiets-, wandel-, en ruiterpaden in de omgeving. Maar biedt ook heel veel activiteiten op de camping zelf! De camping heeft een binnen- én buitenzwembad, een peuterbad, tennisbaan en 's avonds, in het hoogseizoen, animatie. En ridders en prinsessen kunnen heerlijk spelen in de Ridderspeeltuin. En daarna is het lekker relaxen in de Wellness en een heelrijke maaltijd eten in het gezellige restaurant. Voor een hapje bij jouw accommodatie kun je ook kiezen voor een lekkere afhaalmaaltijd.

Wandelen, fietsen en kuren
Het oude vakwerkstadje Tecklenburg, met het centrum op een afstand van ongeveer 5 km, ligt aan de voet van de Teutoburger Woud en is ook als luchtkuuroord en Kneipp kuuroord bekend. In het gestichtsdorp Leeden, de oudste van de vier deelgemeenten, kan men het abdissenhuis uit de 15. eeuw bezichtigen of naar een toneelstuk in het oudste openluchttheater van Duitsland gaan.

Interessant zijn ook de historische linnen- en ambachtenmarkt, het wijnfeest en de aspergemarkt. Voor lange wandelingen en trektochten kun je de Staatsforst Habichtswald met het oude jachtslot bezoeken. Langs het perfect bewegwijzerde net van fietspadden van het fietspark Münsterland zijn telkens weer schitterende dorpjes en vakwerkstadjes te ontdekken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Regenbogen Resort Tecklenburg!


Boeken op Regenbogen Resort Tecklenburg

Vacanceselect verhuurt op camping Regenbogen Resort Tecklenburg stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs