Regenbogen Resort Tecklenburg

7.0
Groot
Ontdek het Münsterland
Avond en middag animatie in hoogseizoen
Tennisbaan
Half uur rijden van Osnabrück
Binnen- én buitenzwembad
Wellness
Camping restaurant en afhaal
Bezoek Tecklenburg

Boeken op camping Regenbogen Resort Tecklenburg? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Regenbogen Resort Tecklenburg

Over camping Regenbogen Resort Tecklenburg, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Het uitgestrekte groots opgezette Regenbogen Resort Tecklenburg ligt op een mooi grasveld in de deelgemeente Leeden, midden in de bergweiden van het Tecklenburger Land en aan het natuurpark Nördlicher Tecklenburger Wald. Het camp is door tal van bomen en heggen overzichtelijk ingedeelt en er lopen twee beekjes doorheen. Het heeft een eigen zwemparadijs. Alle gebouwen zijn zeer comfortabel en in het typische zwart-witte vakwerk gehouden. Ontdek vanaf deze camping het verrassend mooie Münsterland. Slechts een uurtje over de grens, perfect voor de actieve gezinnen!

De camping is helemaal opgebouwd voor de gezinnen die er graag op uit trekken, met prachtige fiets, wandel en ruiterpaden in de omgeving. Maar biedt ook heel veel activiteit op de camping zelf! De camping heeft een binnen én buitenzwembad, tennisbaan en avond animatie in het hoogseizoen. Ook is er een wellness, een camping restaurant en diverse afhaal mogelijkheden.

Het oude vakwerkstadje Tecklenburg, met het centrum op een afstand van ongeveer 5 km, ligt aan de voet van de Teutoburger Woud en is ook als luchtkuuroord en Kneipp kuuroord bekend. In het gestichtsdorp Leeden, de oudste van de vier deelgemeenten, kan men het abdissenhuis uit de 15. eeuw bezichtigen of naar een toneelstuk in het oudste openluchttheater van Duitsland gaan.

Interessant zijn ook de historische linnen- en ambachtenmarkt, het wijnfeest en de aspergemarkt. Voor lange wandelingen en trektochten biedt zich de Staatsforst Habichtswald met het oude jachtslot aan. Langs het perfect bewegwijzerde net van fietspadden van het fietspark Münsterland zijn telkens weer schitterende dorpjes en vakwerkstadjes te ontdekken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Regenbogen Resort Tecklenburg!


Boeken op Regenbogen Resort Tecklenburg

Vacanceselect verhuurt op camping Regenbogen Resort Tecklenburg stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs