Port la Chaine

Klein
aan zee
<b>Odalys</b> Odalys Vacances heeft een aanbod van 380 residences, apart'h...
Gezinscamping direct aan strand
Verwarmd binnen- en buitenbad
Kajakken onder begeleiding
Kindvriendelijk, gastvrij

Boeken op camping Port la Chaine? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Port la Chaine, Bretagne

Camping de Port la Chaîne is een mooi aangelegde gezinscamping. De terrassen van de camping geven direct toegang tot de Atlantische Oceaan. Van april tot september kun je zwemmen in één van de zwembaden, overdekt of buiten.

Op de camping is genoeg te doen. De kinderen kunnen zich vermaken tijdens een spelletje pingpong of in één van de speelkamers een spelletje doen. Ook kan men volleyballen of jeu de boules spelen. Vanaf april tot september kan er gezwommen worden in het overdekte bad, of in het verwarmde buitenbad. Ook kun je natuurlijk een uitstapje maken naar de Atlantische Oceaan.

In de Atlantische Oceaan kun je natuurlijk zwemmen, maar er zijn ook aanlegpunten voor boten en je kunt er vissen. Met de begeleiding van een gids kun je er met de kajak op uit. Terug op de camping kun je je uitleven op één van de fitnessapparaten of op een voetbalveld een potje voetballen. In het hoogseizoen kun je genieten van één van muziekavonden in de bar.

Na alle activiteiten kun je genieten van je rust in een mooie stacaravan of bungalowtent. Alle accommodaties zijn uitgerust met slaapplaatsen en keuken. Ze zijn prachtig gelegen met uitzicht op zee, dat is nog eens genieten op je eigen terras.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Port la Chaine!


Boeken op Port la Chaine

Suncamp verhuurt op camping Port la Chaine stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs