Polleur

7.9
Klein
direct
Kleine familiecamping in de Belgische Ardennen
Zwembad met glijbaan
Kindvriendelijk
Outdooractiviteiten
Sportprogramma voor ouders en kinderen
Discotheek voor jeugd en 16+
Verviers en Luik
Spa en Malmedy

Boeken op camping Polleur? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Polleur, Ardennen

Camping Polleur ligt midden in de natuur, bij een beekje de Hoëgne in de Belgische Ardennen, dichtbij Verviers en Spa. De camping grenst aan een 200 ha. groot bos.
Voor de wandelaars een groot feest. Deze gastvrije familiecamping is charmant en niet te groot. Dé ideale camping voor een actieve vakantie en dat ook nog eens niet te ver van huis.

Actieve vakantie in de Belgische Ardennen?
Deze gezellige familiecamping heeft twee zwembaden, een 32 meter lange waterglijbaan, animatie, survival en outdoorsport. Er is een een kidsclub, een overdekte speelhal met tafeltennistafels. Verdere faciliteiten zijn een gezellige bistro, een bar, een snackbar en een winkeltje. De gasten vinden er een Jeu de Boules baan, een beachvolleybalveld en een speeltuin, en voor de jeugd is er een geluiddichte disco. Uiteraard is er een wasserette en er zijn moderne sanitairgebouwen. Er worden vanaf de camping diverse outdooractiviteiten georganiseerd zoals leuke speurtochten, tokkelen, klimmen en abseilen. Voor iedere leeftijd wordt wel wat georganiseerd.

De camping ligt in een heuvellandschap met veel bossen. Er zijn in het hoogseizoen en de vakantieperiodes veel Outdoor aktviiteiten die direkt vanaf de camping vertrekken. Luxemburg ligt op een half uurtje rijden. Maar bezoek ook de plaatsen Monschau, Durbuy en Limbourg eens. Ontdek samen de Ardennen en geniet

Cirkel organiseert hier een uitdagend buitensportprogramma, voor kinderen én ouders! Zo kan je als ouder lekker gaan mountainbiken en in de tussentijd doen de kinderen mee aan een spannend bosspel. Natuurlijk zijn er ook veel outdoor-activiteiten waarbij zowel jij als de kinderen aan mee kunnen doen..--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Polleur!


Boeken op Polleur

Cirkel verhuurt op camping Polleur bungalowtenten, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs