Rustige en gezellige familiecamping
Deels overdekt zwembad met glijbanen en kinderbad
Animatie voor jong en oud
Op 1 km van het strand
Boottocht door de moerassen van Brière

Boeken op camping Parc du Guibel? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Parc du Guibel, Pays de la Loire / Vendée

Camping Parc du Guibel, een gezellige 4-Sterren familiecamping bij Piriac sur Mer. de Atlantische kust op 1 km. van de camping gelegen.

Zoek je rust en natuur, dan is camping Parc du Guibel de juiste plaats. Een verscheidenheid aan boomsoorten en talloze vogels op het 14 hectare groot terrein.
Het nieuwe zwembad is dé ontmoetingsplaats. Een deel van het zwembad kan sinds 2012 overdekt worden.Naast het zwemparadijs bevinden zich het restaurant, bar en worden de animatieavonden gehouden. De kinderen zullen ook regelmatig op het multisport-terrein te vinden zijn.

De Atlantische Oceaan ligt maar op 1 kilometer afstand. Hier kun je genieten van de vele gezellige baatjes en leuke restaurants aan de kust.

Het plaatsje Piriac sur Mer ligt op het schiereiland van Guérande. Niet ver van het terrein zijn zoutpannen en oesterkwekerijen te vinden. Maar bovenal ligt de bekende badplaats La Baule maar op 18 km afstand. De omgeving straalt de Bretonse sfeer uit. Leuk om te doen is een tochtje per boot door de moerassen van Brière of een bezoek aan het middeleeuwse stadje Guérande. Kortom een leuke, maar toch rustige familiecamping! --

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Parc du Guibel!


Boeken op Parc du Guibel

Vacanceselect verhuurt op camping Parc du Guibel stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs