Pannenschuur

5.8
aan zee
Camping voor jonge gezinnen
300 m. van het schoonste strand van Nederland
Overdekt zwembad
Koos Kids Club
Fietsers en wandelaars
Gent en Brugge

Boeken op camping Pannenschuur? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Pannenschuur, Zeeland

Jouw vakantie aan zee in de provincie Zeeland wordt een topvakantie. Want strandliefhebbers zijn op vakantiepark de Pannenschuur echt op het beste vakantie-adres. De stranden van Nieuwvliet-Bad zijn breed en horen ook nog eens tot de schoonste stranden van Nederland. Zon, zee, strand, wandelen en fietsen of gewoon genieten van het zonnetje en het zilte water? Een van de belangrijkste voorzieningen op dit parkje is dan ook de aanwezigheid van de stranden en de zee op zeer korte afstand. De zee ligt op wandelafstand.

Hier kom je heerlijk tot rust. Veilige, ondiepe binnenzeetjes zorgen er bovendien voor dat de kleinsten naar hartenlust kunnen spetteren en spelen. En vlakbij lonkt, naast het bruisende strandleven, ook nog het bourgondische België. Dit is vakantiepark Pannenschuur ten voeten uit. Voor een snack kun je op het park terecht, voor uitgebreid uit eten ga je naar een van de restaurantjes in de omgeving of aan het strand.

Geniet van een uitgebreide wandeling langs de stranden en bezoek een van de gezellige strandpaviljoens. De plaatsen Sluis en Knokke liggen op korte afstand en zijn zeker een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Pannenschuur!


Boeken op Pannenschuur

Roompot Vakanties verhuurt op camping Pannenschuur chalets,bungalows of appartementen (Diverse bungalows max. 4-8 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs