Camping direct aan het strand bij Valras
Fijne gezinscamping
Zwembad
Bezoek Sète, Narbonne, Carcassonne
Watersportmogelijkheden
Manege op korte afstand
Goed restaurant op de camping
Hoogseizoen diverse activiteiten

Boeken op camping Palmira Beach? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Palmira Beach, Languedoc-Roussillon

De camping Palmira Beach ligt direct aan het Valras strand bij Vendres-Plage op de grens van de departementen Aude en Herault. Camping Palmira Beach biedt direct toegang tot het strand van de Middellandse Zee. Je vindt de zee in het zuiden en de bergen in het achterland. Een divers landschap. Een ideale omgeving om mooie wandelingen te maken.

De camping heeft diverse voorzieningen. Er is een fijn zwembad, een goed restaurant en in het hoogseizoen worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd. Voor de kinderen worden er knutselactiviteiten georganiseerd en voor de wat oudere jeugd zijn er diverse sportactiviteiten.

Valras is een levendige badplaats met vele restaurants en discotheken. De stad Beziers is zeker een bezoek waard. In de omgeving is een manege en een ULM Club waar je met een Ultra Light vliegtuigje het hoger op kunt zoeken. Ook de watersporters kunnen hier hun hart ophalen, voor duikers zijn er diverse mogelijkheden. Maak ook eens een boottocht op het Canal du Midi.
In de directe omgeving vind je een manege en kun je zelfs met een Ultra Light vliegtuigje de lucht in. Ook watersporters, met name diepzeeduikers, kunnen hier hun hart ophalen. Fiets eens een dagje langs het Canal du Midi of bezoek de steden Sète, Narbonne en Carcassonne. Een vakantie op camping Palmira wordt een genietvakantie en heerlijk veelzijdig.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Palmira Beach!


Boeken op Palmira Beach

Canvas Holidays verhuurt op camping Palmira Beach stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs