Natuurcamping met zwembad
Surfen, varen, zwemmen
Perfect voor watersporter
Volop natuur met 130 km fietsroutes
EstiFun en EstiVenture programma
Genieten van de lekkerste verse vis en oesters!

Boeken op camping Oléron les Pins? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Oléron les Pins

Over camping Oléron les Pins, Poitou-Charentes

Camping Oléron les Pins, op het eiland Ile d'Oléron, voor de westkust van Frankrijk, is een heerlijk vakantieadres. Een mooi landschap in een toeristische omgeving. De camping ligt in een oase van rust en groen, op het verder gezellige en toeristische Ile d'Oléron. De beste combinatie die je je kan wensen.

Camping Oléron les Pins bevindt zich op slechts 1,5 km van het beroemde strand van Gatseau, en het Petite Plage (klein strand) ligt op 1 km. De stranden zijn te voet of met de fiets bereikbaar langs het staatsbos van Saint-Trojan, het grootste bos van het eiland, beschermd door de ONF.

Het nieuwe zwembad met twee baden is een extra luxe na een warme dag. Verder kun je iets eten of een glas drinken bij de Roulotte-Snack (stacaravan-snackbar). In topplek voor een familievakanties tussen zee en bos!

De Camping Oléron les Pins is gelegen in de buurt van twee zandstranden, waaronder het strand van Gatseau. Je kunt er vissen (van in een boot of van op de oever), zeilen of zeilwagenrijden. En natuurlijk ... heerlijk ontspannen op het warme zand of zwemmen en spelen.

Omdat de camping aan de rand van het bos van Saint-Trojan ligt, en op slechts 1 km van de eerste stranden, kun je van op de camping te voet of met de fiets vertrekken.

Eenmaal op Île d’Oléron, wordt het vakantiegevoel groter en groter en bereikt het al vrij snel een hoogtepunt. ‘Ons eiland moet groen blijven!’ zeggen de eilandbewoners. En dat is gelukt met al die gouden zandstranden (ook perfect voor zandkastelen trouwens), wijngaarden en natuurlijke zoutbeddingen.--Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Oléron les Pins!


Boeken op Oléron les Pins

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Oléron les Pins bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs