Largo Noordzee Resort Vlissingen

250 m
Logeren aan het strand bij Vlissingen
Fietsen, Wandelen
Winkelen in Vlissingen
Watersport
Mooie zandstranden, gezellige paviljoens
Zon, zee en Strand
Bezoek het Maritime museum
Veere, Domburg, Middelburg en Vlissing
 • Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Bij het strand
 • Benieuwd naar de prijzen op camping Largo Noordzee Resort Vlissingen?

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Largo Noordzee Resort Vlissingen

  Over camping Largo Noordzee Resort Vlissingen, Zeeland

  Vlissingen een heerlijke stad om te verblijven. Op slechts 250 meter van het brede zandstrand liggen deze gezellige moderne huisjes met een eigen terras. De boulevard van Vlissingen ligt achter de huisjes. Verderop ligt de mooie jachthaven en de andere stranden van Vlissingen. Je staat 's morgens op en duikt zo de zee in. Na de activiteiten zoals zwemmen, fietsen, wandelen en misschien zelfs winkelen in Vlissingen ga je voor een heerlijke lunch naar een van de strandtenten.

  Verblijf aan het strand in een luxe vakantiewoning
  Je kiest voor een verblijf in een van de luxe ingerichte vakantiewoningen. Wordt het een Urban Villa voor 6 personen of een Duinlodge voor 4 of 6 personen? Het strand ligt op zeer korte afstand, geniet op een van de vele terrasjes aan de boulevard van een heerlijke lunch en geniet volop.

  Zoutelande ontdekken
  In Vlissingen vind je natuurlijk het Maritiem muZeeum, breng hier zeker met de kinderen een bezoek aan. Leuk om te bezoeken zijn ook het Klimbos Westerschouwen, miniatuurpark Mini Mundi en museum de Schotse Huizen in Veere. Kortom een plek om een topvakantie te beleven voor jong en oud. Dan heb je natuurlijk ook nog eens de leuke plaatsen als Veere, Domburg en Middelburg.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Largo Noordzee Resort Vlissingen!


  Aanbieders op Largo Noordzee Resort Vlissingen

  Roompot Vakanties verhuurt op camping Largo Noordzee Resort Vlissingen chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs