Navis Novalja

8.4
Klein
aan zee
Direct aan zee
Net buiten de drukte van Novalja
Geniet van de natuur en de rust
Novalje: het ibiza van Kroatië
Ongerept stukje Kroatië
Eenvoudige camping
"Back-to-basic"
Dolfijnen spotten aan het strand

Boeken op camping Navis Novalja? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Navis Novalja, Kvarner

Een kleine camping gelegen in een baai in het noordelijke deel van het eiland Pag, in de buurt van Novalja.Teruggaan naar de basis in Kroatië; Camping Navis Novalja brengt je terug bij de echte camping beleving. Verwacht hier geen luxe zwembad of een uitgebreid speel paleis. Maar dat betekent niet dat je iets tekort hoeft te komen! Op deze kleine glamping Navis Novalja heb je een prachtig uitzicht over de Kroatische zee, en als je de andere kant opkijkt zie je het ruige landschap van de binnenlanden van Kroatië.

Ontdek het echte Kroatië vanaf deze kleine authentieke glampingcamping.
De camping bestaat uit 160 comfortabele kampeerplaatsen met water en elektriciteit, 17 glamping-tenten en een gemeenschappelijke lounge gebied. Op de camping vindt je een klein speeltuintje, een restaurant met lokale specialiteiten en een beachbar. Op korte afstand vind je een supermarkt en een groter restaurant. Vanaf het strand kan het trouwens voorkomen dat je dolfijnen mag spotten, deze komen met enige regelmaat hun kunstjes tonen aan de toeristen.

De camping ligt zo'n 3 kilometer ten noorden van Novalja, ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd. Heb je dus even genoeg van de rust en ruimte? Dan kan je je helemaal uitleven in Novalja op een van de beachparty's die hier worden gegeven. Probeer ook zeker de lokale cuisine van het eiland Pag, met veel lamsvlees en schapenkaas.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Navis Novalja!


Boeken op Navis Novalja

Vacanceselect verhuurt op camping Navis Novalja lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Navis Novalja
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.4
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Herman Vermeyen - hoogseizoen 2018, met partner
  19-11-2018
   Herman Vermeyen
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Heerlijk rustig, broodjesservice aan de bar en er is een strandbar. Goed schoon alles. Omdat het een geheel nieuwe camping is weinig schaduw. Perfecte plek om te zwemmen, snorkelen en bij te komen van een jaar hard werken. Een tip, zeker doen voor een relaxte strandvakantie.