Navis Novalja

Klein
aan zee
Direct aan zee
Net buiten de drukte van Novalja
Geniet van de natuur en de rust
Novalje: het ibiza van Kroatië
Ongerept stukje Kroatië
Eenvoudige camping
"Back-to-basic"
Dolfijnen spotten aan het strand

Boeken op camping Navis Novalja? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Navis Novalja, Kvarner

Teruggaan naar de basis in Kroatië; Camping Navis Novalja brengt je terug bij de echte camping beleving. Verwacht hier geen luxe zwembad of een uitgebreid speel paleis. Maar dat betekent niet dat je iets tekort hoeft te komen! Op Navis Novalja heb je een prachtig uitzicht over de Kroatische zee, en als je de andere kant opkijkt zie je het ruige landschap van de binnenlanden van Kroatië. Ontdek het echte Kroatië vanaf deze kleine authentieke camping.

Op de camping vindt je een klein speeltuintje, een restaurant met lokale specialiteiten en een beachbar. Op korte afstand vind je een supermarkt en een groter restaurant. Vanaf het strand kan het trouwens voorkomen dat je dolfijnen kan spotten, deze komen met enige regelmaat hun kunstjes tonen aan de toeristen.

De camping ligt zo'n 3 kilometer ten noorden van Novalja, ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd. Heb je dus even genoeg van de rust en ruimte? Dan kan je je helemaal uitleven in Novalja op een van de beachparty's die hier worden gegeven. Probeer ook zeker de lokale cuisine van het eiland Pag, met veel lamsvlees en schapenkaas.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Navis Novalja!


Boeken op Navis Novalja

Vacanceselect verhuurt op camping Navis Novalja lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs