Montagut

98 pl.
100 m
Kleinschalige charmecamping Noord-Oost Spanje
Zwembad met terras/apart kinderbad
Speeltuin, speelveld
Bar/restaurant/terras
Supermarkt op 5 km.
Bezoek: Barcelona, Figueres, Girona
Wandelen, kano-varen

Boeken op camping Montagut? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Montagut, Cataluña

Tentocamp gaat in 2014 safaritenten plaatsen op camping MONTAGUT in Catalonie, Noord Oost Spanje.
Montagut is een kleinschalige charmecamping met een fantastische ligging aan de voet van de Pyreneeën, midden in de natuur in Catalunya/Noord-Oost Spanje. En dat alles op een uurtje van de Costa Brava, 2 uur van Barcelona, 30 min. van Figueres (museum van DALI), en ca 3 kwartier van Girona (vliegveld). Deze camping biedt veel kwaliteit en heeft keurige voorzieningen. Een ideale plek om de prachtige omgeving te ontdekken, de mooie oorspronkelijke stadjes met de sfeer van vroeger en een bezoek te brengen aan de mooi gelegen, strandjes van de Costa Brava op ca een uur.

Op ca 100 meter vanaf de camping stroomt een prachtig riviertje ( de Llierca), hier tref je bij een stenen loopbrug een mooi natuurlijk zwemwater aan. In de directe omgeving kunnen wandelaars en waterliefhebbers zich uitleven. Afkoelen na een fantastische wandeling kan ook in het mooi aangelegde zwembad. Op de camping zijn diverse voorzieningen. In het hoogseizoen kun je gebruik maken van het restaurant en bar en dit alles op een leuk terras met uitzicht over het zwembad. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de campingwinkel.
Het zwembad is geopend vanaf begin mei tot eind september.

Nederlandse toeristen ontdekken steeds vaker dat Spanje meer biedt dan zon, zee en strand. Het binnenland heeft de sfeer van Spaanse trots en temperament. Alleen al voor de Bourgondisch mens is het land een feest, dankzij de heerlijke streekgerechten en de tapas. Je zult versteld staan van alle bezienswaardigheden en de mooie natuur. De variatie in de indrukwekkende natuur is om stil van te worden. En wat dacht je van de kunstenaars als Dalí en Gaudí? Bezoek zeker het Dali museum in Figueres en wil je Gaudi beleven ga dan naar het bruisende Barcelona. Vlakbij, op ca 5 à 6 km, ligt het prachtige stadje Besalu. Hier kun je door oude steegjes slenteren op zoek naar een mooi souvenir.

Reserveren / prijsinfo ? ; bel Tentocamp op 013 - 590 48 71 / 06 13 88 84 19 of info@tentocamp.nl De compleet ingerichte luxe safaritenten van Tentocamp staan op de mooiste plekken van de camping. De een wat hoger gelegen en de ander wat lager aan de rand van de camping. Je hebt er een mooi uitzicht op de omgeving


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Montagut!


Boeken op Montagut

Tentocamp verhuurt op camping Montagut safaritenten (Compleet ingerichte safaritenten ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs