Fijne gezinscamping
200 m

Boek camping Molecaten Park Van Iterson bij:

 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Molecaten Park Van Iterson

camping Molecaten Park Van Iterson, Zuid-Holland

Van Iterson is een kleine gastvrij gezinscamping met (uitsluitend) vaste staanplaatsen - bij Molecaten noemt men dat een "Eigen Stek". De camping ligt in één van de mooiste duingebieden van Nederland. Brede en vooral schone (!) zandstranden liggen op loopafstand van het park. De camping karakteriseert zich door de gezellige, mooi bijgehouden laantjes waaraan iedereen zijn eigen 'thuis' heeft!

Hier vind je vele kilometers strand! De verschillende typen stranden van het eiland Voorne vormen een bijzondere kustlijn met vele karakters. Voor iedereen die van water of gezellige drukte houdt, maar ook voor mensen die rust en stilte zoeken, bieden de 10 kilometer lange stranden van Oostvoorne tot de Haringvlietsluizen volop strandvertier. Inclusief het Slufterstrand op de Maasvlakte met zijn zeer brede zandstrand - waar zeehonden zonnebaden - en ruige golven!

De zandbanken voor het strand van Rockanje zorgen voor een rustige zee, zodat kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. Eiland Voorne biedt ook volop mogelijkheden voor actieve recreatie als wandelen, fietsen en watersporten. Zeil-, surf- en duikmogelijkheden te over! In Brielle en Hellevoetsluis zijn er voor de leuke winkels en goede restaurants.

Door de bijzonder ligging van de camping aan het brede zandstrand, zee en de duinen is het bijzonder prettig verblijven op je vaste staanplaats. Mede dankzij het kleinschalige karakter van de camping voe je jezelf snel thuis. Vanaf Molecaten Park Van Iterson aan zee en duinen kun je bijzonder fijn fietsen en wandelen door natuurgebied 'Voornes Duin’ en lekker luieren op het strand.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Molecaten Park Van Iterson!


Aanbieders op Molecaten Park Van Iterson

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Van Iterson staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs