Camping aan Brielse meer
Eigen zandstranden aan meer
Watersport
Zeer geschikt voor jong gezinnen
Diverse activiteiten voor jong en oud
Watersportmogelijkheden
Brielle, Hellevoetsluis
Dagje Rotterdam, markthal, havens

Boek camping Molecaten Park Kruininger Gors bij:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Molecaten Park Kruininger Gors, Zuid-Holland

Molecaten Park Kruininger Gors aan het watersportgebied Brielse Meer is heel geliefd voor een vakantie in Zuid Holland. De vele gezellige laantjes en kampeerveldjes maken Kruininger Gors tot een echt vakantiepark met een prettige ontspannen sfeer. 'Het Kruininger Gors' heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, vanwaar je direct het meer op vaart. Een topplek voor watersporters.

Een gevarieerd animatieprogramma dus vervelen is geen optie
Door het brede animatieaanbod is Molecaten Park Kruininger Gors een fijne vakantiebestemming voor jonge gezinnen. Kinderen kunnen gezellig knutselen, mee doen aan speurtochten en (strand-)spelen en genieten van het meeleeftheater met Ka en Mo.

Zon, zee en strand maar ook cultuur en geschiedenis
Om de hoek bij Rotterdam - verborgen achter Europoort - ligt op eiland Voorne 'Voornes Duin'! Een natuurgebied met een ongekende rijkdom aan planten en dieren. Voorbij iedere bocht, achter ieder heuveltje ontdek je iets nieuws. Van bloemenpracht in de duinvalleien tot een bos dat je het gevoel geeft in een regenwoud beland te zijn. Het is een feest om hier te mogen zijn voor wandelaars en fietsers.

Naast natuur is het historische verleden van Voorne ook niet mis, bezoek er het kleine Openluchtmuseum de Duinhuisjes! En wat dacht je van de heerlijke brede zandstranden bij Rockanje of de duikmogelijkheden in het Oostvoornse meer? Met minder mooi weer is een duik in zwembad 't Zuiderdiep met wildwaterbaan (op ca. 20 km) dolle pret. Verder is een bezoek aan de vestingstadjes Brielle en Hellevoetsluis met historische centra en leuke jachthavens zeker een tip.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Molecaten Park Kruininger Gors!


Aanbieders op Molecaten Park Kruininger Gors

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Kruininger Gors stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs