Marina Paradise

7.0
Middel
400 m
Grote camping op 400 meter van strand
Verwarmd buitenbad/kleuterbad
Restaurant/bar
St.Tropez, St. Raphael
Animatie voor jong en oud hoogseizoen
Haven
Geen autos toegestaan op het park

Boeken op camping Marina Paradise? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Marina Paradise

Over camping Marina Paradise, Côte d'Azur

Bij het havenplaatsje Cogolin, aan de voet van de Les Maures, ligt deze schaduwrijke driesterren Zuid-Franse camping Marina Paradise. Camping Marina Paradise ligt slechts op 400 meter van een kindvriendelijk strand. Op deze camping vind je diverse voorzieningen. Een groot pluspunt is het feit dat de camping autovrij is, wel zo veilig.

Natuurlijk kun je heerlijk afkoelen in het buitenzwembad en voor de jongste bezoekers is er een fijn kleuterbad (verwarmd). Verder kun je jezelf uitleven op de diverse sportvelden en een balletje slaan op de tennisbaan. Honger van al deze acitiviteiten? Op de camping vind je een restaurant met gezellig terras en hier kun je ook terecht voor diverse afhaalmaaltijden. Op korte afstand van de camping ligt een supermarkt. In het leuke plaatsje Marines de Cogolin is elke vrijdag een leuke markt met lokale producten.
In het hoogseizoen verzorgt het animatie-team leuke activiteiten.

Met de zee op zo'n korte afstand, zullen de watersporters zich hier zeker ook kunnen vermaken. Windsurfen, zeilen en kayakken zijn de diverse mogelijkheden. Verder kun je vanaf hier diverse uitstapjes plannen. St. Tropez, St. Raphael, Fréjus en Port Grimaud allemaal de moeite waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Marina Paradise!


Boeken op Marina Paradise

Homair Vacances verhuurt op camping Marina Paradise stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs