Lou Puntaou

7.5
Middel
7000 m
500 m
<b>Capfun</b> Ontdek het mooie Frankrijk en verblijf op de beste campings ...
Heel groot zwemparadijs
Waterglijbanen
Overdekt zwembad
Meer op 150 meter
Uitgestrekte bossen van Les Landes
Dagtocht naar Biarritz

Boeken op camping Lou Puntaou? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Lou Puntaou, Aquitaine / Les Landes

Camping Lou Puntaou is een uitstekende camping in de plaats Léon, een charmant dorpje in de regio Landes. Vlakbij het meer, in het hart van het natuurreservaat Courant d'Huchet en op 7 km van de zee. Op deze camping is er veel activiteit voor de hele familie. Waterpret is gegarandeerd dankzij het overdekte en verwarmde zwembad, het buitenzwembad met waterglijbanen en het kinderbad voor de allerjongsten.

In juli en augustus kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar genieten van animatie die 6 keer per week wordt georganiseerd. Ook voor volwassenen zijn er 6 keer per week activiteiten.

Op de camping kun je gebruik maken van het verwarmde overdekte zwembad en het spa bad. Daarnaast is er ook een buitenzwembad met waterglijbanen in het seizoen geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor de kinderen is er een kinderbad. Er is een volleybalveld, een strandvolleybalveld, tennisbaan, jeu de boules. Fietsverhuur en speelplaats. Aquagym in juli en augustus. Gratis spa bad.

Breng eens een bezoek aan het nabijgelegen Courant d'Huchet of de kust van Landes. Strand op 7 km, meer op 150 m, rivier op 1 km. Winkels: dichtstbijzijnde winkels op 1.5 km. Supermarkt op 1.5 km. Treinstation op 30 km. Restaurant op 1.5 km. Sportieve activiteiten: Manege op 7 km. Golfen op 7 km. Watersporten op 150 m. Tennissen op 500 m. Fietsroutes op 1.5 km. Wandelroutes op 1 km. Vissen op 150 m. Culturele activiteiten/recreatie: Bioscoop op 1.5 km
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lou Puntaou!


Boeken op Lou Puntaou

Vacanceselect verhuurt op camping Lou Puntaou stacaravans (stacaravan Habana 2 slk, Resort 3 slk , Sunshine 2 slk).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs