Les Ramières (Flower)

8.2
50 pl.
direct
<b>Yelloh! Village</b> Voor Yelloh! Village is een verblijf in de allermooiste vaka...
Kleinschalige terrassencamping
Aan oever rivier de Eygues
Zwembad
Hoogseizoen animatieteam
Actieve en culturele vakantie

Boeken op camping Les Ramières (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Les Ramières (Flower)

 

Accommodaties op camping Les Ramières (Flower)

Over camping Les Ramières (Flower), Rhône-Alpes

4 sterrencamping Les Ramières ligt in het hart van de Drôme Provencale tussen de plaatsen Nyons en Remuzat. Deze terassencamping ligt aan de oevers van de rivier de Eygues tussen de olijfbomen, boormgaarden en lavendelvelden in. Een fantastische camping voor een actieve vakantie in de Provence. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en zwemmen.

Het fijne zwembad zorgt voor de nodige afkoeling, verder kun je natuurlijk ook gaan zwemmen en vissen in de rivier. Sportieve kampeerders kunnen zich uitleven op het volleybalveld en voor de kinderen is er een speelterrein. In het hoogseizoen (juli en augustus) verzorgt het animatieteam leuke activiteiten. Voor de jongste gasten is er een kinderclub van maandag tot vrijdag en van 10h tot 12h.

Of wat dacht je van de mooie wandelroutes in de directe omgeving. Je kunt prachtig wandelen in het Nyons gebied waar veel historische wandelpaden te vinden zijn zoals: de "sentier des oliviers", de "sentier des bois de lumière" en de " voie du sacré", of in oude dorpen zoals Vinsobres en Sahune, in het château de Grignan en in Nyons. Verder kun je natuurlijk heerlijk slenteren over de marktjes in de omgeving en daar diverse lokale wijnen en streekproducten proeven. Les Ramières staat garant voor een gezellige, familiale gastvrije sfeer en voor een fantastische kampeervakantie voor de hele familie.


De compleet ingerichte luxe safaritenten van Tentocamp staan opgesteld op mooie grote plaatsen en op prettige afstand van alle voorzieningen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Ramières (Flower)!


Boeken op Les Ramières (Flower)

Tentocamp verhuurt op camping Les Ramières (Flower) safaritenten (Luxe Safaritent van Tentocamp max. 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs