Rustiek en landelijk gelegen
Uiitzicht over de vallei
Gezinnen met kleinere kinderen
Ruimte, rust en kleinschalig “groen” kamperen

Boeken op camping Les Pastourels? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Les Pastourels, Dordogne

Camping Les Pastourels ligt mooi centraal in het hart van de Dordogne, rustiek en landelijk gelegen, tussen Sarlat (15 minuten) en Belvès (10 minuten) in.
Een gezellige kleine kindvriendelijke familiecamping. De gasten op deze camping zullen gastvrij ontvangen worden door de eigenaren.
Gezinnen met kleine kinderen die rust en ruimte zoeken in een mooie groene omgeving zullen hier optimaal kunnen genieten.

Op het 5,5 hectare groot terrein zijn 55 kampeerplaatsen.
De perfect ingerichte kampeertenten van Tentocamp, met houten vlonder en terras, liggen op mooie ruime plaatsen en hebben een mooi uitzicht over de vallei.

Op camping Les Pastourels vind je een mooi zwembad met apart zwembadje voor peuters. Steeds keurig sanitair. Een eenvoudig restaurant met gezellig terras.
Voor basisboodschappen is er een klein winkeltje waar je ook vers brood kunt bestellen. Op 6-7 km. ligt een grotere supermarkt.

Verder is er een sportterein waar je kunt volleyballen, voetballen, badmintonnen, etc., een leuk speeltuintje en WIFI bij de receptie en op het terras.
Voor de kleintjes is er een Kidsclub en één keer per week is er s'avonds een gezellige muzikale familie-avond.

De Dordogne heeft ontzettend veel te bieden van fantastische kastelen tot kleine authentieke dorpjes. Voor de kinderen is het Chateau Castelnaud (3km) een aanrader, een echt middeleeuws ridderkasteel.
De steden Sarlat, Beynac en La roque et Gageac zijn zeker een bezoek waard. Op diverse plaatsen kun je deelnemen aan kanotochten op de Dordogne.
En wil je actief bezig zijn dan zijn het boom-klimpark La forêt des Ecureuils of Indian Forest een aanrader.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Pastourels!


Boeken op Les Pastourels

Tentocamp verhuurt op camping Les Pastourels (Ingerichte kampeertenten max. 6 pers van Tentocamp) safaritenten (Safaritent max. 4 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs