800 meter van het strand
Groot zwembad
Familiecamping
Fietsroutes dichtbij de camping

Boeken op camping Les Ormeaux? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Les Ormeaux, Poitou-Charentes

Aan de westkust van Frankrijk ligt de populaire camping Ormeaux, met een ideale ligging tussen de 2 bekende steden Saint Palais sur Mer en Nauzan en nog een aantal andere karakteristieke plaatsen. Camping Les Ormeaux in St. Palais-sur-Mer ligt op slechts 400m van het strand van Kerhillio en op 6 km van Carnac.Voor jong en oud zijn er tal van recreatieve en sportieve activiteiten te beleven op deze top camping. Geniet van het mooie waterpark met zwembaden en glijbanen, tennis, leuke fiets- en wandelroutes door de mooie natuur, vissen en het zwembad.

Op deze kindvriendelijke familiecamping in Frankrijk heerst een prettige sfeer. Het campingteam doet haar uiterste best om haar gasten een aangenaam verblijf in Bretagne te bezorgen. Voor de kinderen, maar ook voor de oudere jeugd, bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei activiteiten zoals volleybal, petanque of tafeltennis. In de omgeving kun je golfen, minigolfen, zeilen of surfen.

Bretagne is een veelzijdige regio. Het is gevormd door de natuur en heeft zich niet veel laten beïnvloeden door grote culturele stromingen. Vanaf de camping kun je deze beleving voelen, hier combineer je rust met zon en zee.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Ormeaux!


Boeken op Les Ormeaux

Stacaravans worden hier verhuurd door Canvas Holidays en Tohapi.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs