800 meter van het strand
Groot zwembad
Familiecamping
Fietsroutes dichtbij de camping

Boeken op camping Les Ormeaux? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Les Ormeaux, Poitou-Charentes

Aan de westkust van Frankrijk ligt de populaire camping Ormeaux, met een ideale ligging tussen de 2 bekende steden Saint Palais sur Mer en Nauzan en nog een aantal andere karakteristieke plaatsen. Camping Les Ormeaux in St. Palais-sur-Mer ligt op slechts 400m van het strand van Kerhillio en op 6 km van Carnac.Voor jong en oud zijn er tal van recreatieve en sportieve activiteiten te beleven op deze top camping. Geniet van het mooie waterpark met zwembaden en glijbanen, tennis, leuke fiets- en wandelroutes door de mooie natuur, vissen en het zwembad.

Op deze kindvriendelijke familiecamping in Frankrijk heerst een prettige sfeer. Het campingteam doet haar uiterste best om haar gasten een aangenaam verblijf in Bretagne te bezorgen. Voor de kinderen, maar ook voor de oudere jeugd, bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei activiteiten zoals volleybal, petanque of tafeltennis. In de omgeving kun je golfen, minigolfen, zeilen of surfen.

Camping Les Ormeaux ligt slechts op 800 meter van het strand, halverwege het centrum Saint Palais sur Mer en het strand Nauzan. Geniet van uw vakantie in Charentes aan de stranden van Royan en het eiland Ile d’Oléron. De prachtige omgeving heeft vele wandel en fietsroutes.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Ormeaux!


Boeken op Les Ormeaux

Canvas Holidays verhuurt op camping Les Ormeaux stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs