Les Dunes de Contis (Siblu)

8.8
Middel
4000 m
<b>Siblu</b> Heb je ze al ontdekt, de campings van Siblu? Deze prachtige ...
Gezellige familiecamping
Strand op 4 km
Zwembad en kinderbad
Speeltuin

Boeken op camping Les Dunes de Contis (Siblu)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Les Dunes de Contis (Siblu)

Over camping Les Dunes de Contis (Siblu), Aquitaine / Les Landes

De gezellige familiecamping Les Dunes de Contis ligt in een groot dennenbos in Les Landes. Deze streek kenmerkt zich door uitgestrekte bossen aan het strand en de vele fiets- en wandelpaden. heb je je eigen fiets niet bij dan kun je er een huren op de camping. Je kunt hier goed met de fiets naar het witgele zandstrand op 4 kilometer afstand. In het hoogseizoen is er een gratis busje dat je wegbrengt naar en ophaalt van het strand. De zee is hier een mooie surfstek.

Je kunt ook op de camping blijven en genieten van de twee ruime verwarmde zwembaden met glijbanen en kinderbad. Pak een boek en relax op de ligstoelen bij het zwembad.

Voor de kinderen zijn er de Bubbles club (1-4 jaar), de Pirates club (5-9 jaar) en voor de tieners de Barracuda club, 's Avonds is er show en entertainment op het openlucht podium (hoogseizoen).

Les Dunes de Contis heeft ook actief vermaak. Je kunt er boogschieten, tennissen, tafeltennis, jeu-de-boule spelen en er is een multi-sportterrein voor voetbal of basketbal. Je kunt de maaltijd gebruiken in het restaurant of wat halen bij de takeaway, of lekker zelf koken met de boodschappen uit de campingwinkel. Bij de bar is gratis WiFi.

De omgeving hier is erg rustig, dus je moet wat verder weg voor attracties als musea en aquariums (Biarritz, 1 uur 15 min), of de hoogste duin van Europa, de Dune du Pyla (1 uur 15 min),


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Dunes de Contis (Siblu)!


Boeken op Les Dunes de Contis (Siblu)

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Les Dunes de Contis (Siblu):
Vacanceselect, TUI en Suncamp verhuren luxe stacaravans.